Η νέα διαφήμιση του Facebook στέλνει μήνυμα ενότητας και συγκινεί -«Δεν χανόμαστε ποτέ αν μπορούμε να βρούμε ο ένας τον άλλον»

Η νέα διαφήμιση του Facebook στέλνει μήνυμα ενότητας και συγκινεί -«Δεν χανόμαστε ποτέ αν μπορούμε να βρούμε ο ένας τον άλλον»
Advertisement

Με την ατάκα «Δεν χανόμαστε ποτέ αν μπορούμε να βρούμε ο ένας τον άλλον», το Facebook κυκλοφόρησε μια νέα διαφήμιση εν μέσω πανδημίας που μας θυμίζει ότι παρά τις δύσκολες συνθήκες, μπορούμε ακόμα να επικοινωνήσουμε με τους αγαπημένους μας.

Το βίντεο έχει διάρκεια 1μιση λεπτό και κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες από τον ίδιο τον Mark Zuckerberg, CEO του Facebook.

«Δημιουργήσαμε μια ταινία μικρού μήκους με τον τίτλο «Ποτέ χαμένοι» για να τιμήσουμε την αλληλεγγύη και την ευθυμία τόσων ανθρώπων που έρχονται κοντά αυτή την περίοδο. Σας ευχαριστούμε όλους που συμβάλλετε με τον τρόπο σας», έγραψε ο Zuckerberg.

Την καμπάνια δημιούργησε το διαφημιστικό γραφείο από την Αυστραλία Droga5. Αποτελείται από αληθινές ιστορίες, εικόνες και περιεχόμενο από όλο τον κόσμο ενώ ακούγεται η φωνή της βρετανής ποιήτριας Kate Tempest να απαγγέλει τους στίχους της από το ποίημα «Τα πρόσωπα των ανθρώπων» (People’s Faces).

Το βίντεο ξεκινά με στιγμιότυπα από άδειες πόλεις, μοναχικούς ανθρώπους με μάσκες και δακρυσμένα μάτια, ενώ σταδιακά οι εικόνες αλλάζουν με ανθρώπους που γελάνε μιλώντας με βιντεοκλήση στους δικούς τους, γιατρούς με στολές να μοιράζονται τις στιγμές τους με τον κόσμο και άλλες αισιόδοξα στιγμιότυπα.

Η διαφήμιση κλείνει με το Community Help, την υπηρεσία του facebook που προσφέρει χρήματα ή βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη.

Σε μια περίοδο που όλοι είμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας, το Facebook κάνει μια έξυπνη κίνηση υπενθυμίζοντάς μας ότι διευκολύνει καθημερινά την επικοινωνία μας με οικογένεια, φίλους και γνωστούς.

Πηγή:athensvoice.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: