Παρτσαλάκης: Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου – Άλλαξα δίσκο, πλατό, ρουλεμάν

Παρτσαλάκης: Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου – Άλλαξα δίσκο, πλατό, ρουλεμάν
Advertisement

Συγκινητικό, αλλά συνάμα χιουμοριστικό μήνυμα στον κόσμο που του συμπαραστάθηκε έστειλε μέσω Instagram ο δημοφιλής ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης μετά την περιπέτεια της υγείας του.

H ανάρτηση του ηθοποιού

“Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου, με συγκίνησε πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τα θετικά μηνύματα που μου στείλατε, με βοήθησαν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πράγματι υπήρξε ένα πρόβλημα με την καρδιά μου, αντιμετωπίστηκε με ένα stent και τώρα με μια προσοχή για ένα μήνα θα είμαι ξανά στις επάλξεις, θα είμαι ξανά μαζί σας γιατί αυτό έμαθα να κάνω είτε με το θέατρο είτε με την τηλεόραση εδώ και 45 χρόνια.

”Υ.Γ Και για να μη το βαρύνουμε πολύ πέστε ο Γιώργος άλλαξε δίσκο, πλατό, ρολεμαν! Και οι πιο δύσκολες στιγμές αν το καλοσκεφτείς, είναι αστείες”.

View this post on Instagram

Το ενδιαφέρον σας για την υγεία μου, με συγκίνησε πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου για τα θετικά μηνύματα που μου στείλατε, με βοήθησαν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Πράγματι υπήρξε ένα πρόβλημα με την καρδιά μου, αντιμετωπίστηκε με ένα stent και τώρα με μια προσοχή για ένα μήνα θα είμαι ξανά στις επάλξεις, θα είμαι ξανά μαζί σας γιατί αυτό έμαθα να κάνω είτε με το θέατρο είτε με την τηλεόραση εδώ και 45 χρόνια. Υ.Γ Και για να μη το βαρύνουμε πολύ πέστε ο Γιώργος άλλαξε δίσκο, πλατό, ρολεμαν! Και οι πιο δύσκολες στιγμές αν το καλοσκεφτείς, είναι αστείες.

A post shared by Giorgos Partsalakis (@giorgos_partsalakis_official) on

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: