«Ξαναχτύπησε» η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια – Ωρύεται και βρίζει σε μαγαζί, επειδή της είπαν να βάλει αντισηπτικό [βίντεο]

«Ξαναχτύπησε» η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια – Ωρύεται και βρίζει σε μαγαζί, επειδή της είπαν να βάλει αντισηπτικό [βίντεο]
Advertisement

Επεισόδιο δημιούργησε ξανά η Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια Ιωάννα Κουσκούση, σε κατάστημα ρούχων στο κέντρο της συμπρωτεύουσας, επειδή της ζήτησαν… να βάλει αντισηπτικό!

Όταν οι υπάλληλοι τής είπαν πως θα πρέπει να βάλει αντισηπτικό στα χέρια μπαίνοντας στο μαγαζί, εκείνη αντέδρασε έντονα και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει. Μάλιστα, ξεκίνησε να τραβάει και… selfie βίντεο με το κινητό της, το οποίο και ανέβασε στον λογαριασμό της στο facebook.

Ο σεκιούριτι του καταστήματος τής απαντά πως «δεν είναι κάτι διαφορετικό» από τους υπολοίπους που δέχονται κανονικά να απολυμάνουν τα χέρια τους, ενώ εκείνη ουρλιάζει και βρίζει τον κόσμο που αντιδρά, αποκαλώντας τους «πρόβατα».

Υπενθυμίζουμε πως είναι το ίδιο πρόσωπο που είχε απασχολήσει της αστυνομικές Αρχές πριν από περίπου ένα μήνα, όταν προσπάθησε μαζί με τον γιο της να διασχίσει τη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, παρά την απαγόρευση.

Τότε, έκανε πάλι… «τσαμπουκά» στους αστυνομικούς, εκείνοι της επέβαλαν πρόστιμο και η παρουσιάστρια το έσκισε επιδεικτικά.

Επιπλέον, στο παρελθόν η ίδια κυρία είχε λάβει μέρος και στο ριάλιτι μόδας «Shopping star», ενώ φωτογραφιζόταν και με τον Αλέξη τσίπρα, εκφράζοντας την… αγάπη της μέσω social media.

Άλλο ένα βίντεο viral

Posted by Ioanna Kouskousi on Tuesday, 12 May 2020

Πηγή:thetoc.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: