Η απομυθοποίηση της Jennifer Lopez: Η φωτό που δείχνει το πραγματικό της σώμα

Η απομυθοποίηση της Jennifer Lopez: Η φωτό που δείχνει το πραγματικό της σώμα
Advertisement

Αυτή η χρονιά για την Jennifer Lopez δεν είναι η τυχερή της, όσον αφορά στα προσωπικά της, μιας και εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού εκείνη και ο Alex Rodriguez με τον οποίο και αρραβωνιάστηκε πέρυσι τον Μάρτιο ακύρωσαν τα πλάνα που είχαν για τον γάμο τους.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της η JLo έδειξε να είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη και στεναχωρημένη με την όλη έκβαση των πραγμάτων.

Εκείνη και ο Alex σχεδίαζαν να παντρευτούν αυτό το καλοκαίρι στην Ιταλία, δυστυχώς όμως τα σχέδια τους αναβλήθηκαν και κανείς δεν ξέρει πότε θα συμβεί το πολυπόθητο γεγονός.

Advertisement

Η Λατίνα σταρ το διάστημα αυτό λοιπόν για να ξεδώσει γυμνάζεται όλο και περισσότερο και οι φωτογραφίες που βλέπουμε στο Instagram της είναι πραγματικά τρομερές. Γραμμωμένη απίστευτα, τρομεροί κοιλιακοί και κάτι γλουτοί απίστευτοι.

Μια βόλτα να κάνεις στο Instagram της, αρκεί για να τα δεις. Βλέποντας λοιπόν τις φωτογραφίες αυτές, συμπεραίνουμε πως η γυναίκα είναι η απόλυτη κορμάρα, με ένα σώμα που όλες θα θέλαμε να έχουμε στην ηλικία της.

Κι εδώ έρχεται η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου. Μήπως οι φωτογραφίες αυτές προτού ανέβουν υπόκεινται σε κάποιου είδους φώτοσοπ; Και θα σου εξηγήσουμε γιατί κάνουμε το σχόλιο αυτό για τις φωτογραφίες της αγαπημένης Jennifer Lopez.

H star με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους εθεάθησαν το Σάββατο να επιβιβάζονται σε ιδιωτικό jet και να φεύγουν από το Miami, με άγνωστο μέχρι στιγμής προορισμό.

Η JLo λοιπόν εθεάθη τη στιγμή που ανέβαινε στο ιδιωτικό jet και πάθαμε σοκ με τη φωτογραφία της αυτή. Η 50χρονη καλλονή που μας έχει δείξει τόσες φορές φωτογραφίες στο Instagram με μαγιό, κολάν κ.ο.κ ήταν μια άλλη.

Advertisement

Η φωτογραφία της μας προκάλεσε τρομερό σοκ, αφού άλλη εικόνα έχουμε για εκείνη από το Instagram και εδώ ήταν τελείως διαφορετική.

Η Jennifer φορά ένα τζιν παντελόνι, μποτάκια και ένα λευκό top και το σώμα της δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό που βλέπουμε στα social media. Ναι η φωτογραφία αυτή θα μπορούσε να είναι η πλήρης απομυθοποίηση της.

Πηγή:queen.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: