Η βίλα του ψευτογιατρού: Πισίνες, γήπεδο τένις και στη σοφίτα κεριά, καντήλια και εικόνες [βίντεο]

Η βίλα του ψευτογιατρού: Πισίνες, γήπεδο τένις και στη σοφίτα κεριά, καντήλια και εικόνες [βίντεο]
Advertisement

Σε ένα υπερπολυτελές σπίτι-φρούριο διέμενε ο γιατρός «μαϊμού», στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου.

Εικόνες από drone, που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, αποκαλύπτουν μια βίλα με όλες τις χλιδές, αφού διαθέτει από πισίνες μέχρι γήπεδο τένις.

Ένας ψηλός τσιμεντένιος φράχτης, δε, κρατούσε μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα. Θυμίζουμε, ο ψευτογιατρός, ο οποίος κράτησε την επικαρπία της υπερπολυτελούς κατοικίας, ενώ ήταν στο όνομα της 12χρονης κόρης του, είχε «οχυρώσει» το σπίτι του με τουλάχιστον πέντε κάμερες, κάγκελα και μια ενισχυμένη σιδερένια πόρτα.

Advertisement

Κεριά, καντήλια και εικόνες βρέθηκαν στη σοφίτα

Όπως μετέδωσε η εκπομπή, εξάλλου, στη σοφίτα βρέθηκαν καντήλια, κεριά και χριστιανικές εικόνες, που θα εξεταστούν από αρμόδιους του υπουργείου Πολιτισμού, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι αρχαίες.

Οι αρχές είναι βέβαιες, πάντως, πως μία από αυτές τις εικόνες είναι μεγάλης αξίας.

Φωτογραφίες του πάνω σε μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ και της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας!

Επίσης, εντοπίστηκαν επτά κράνη πιλότων μαχητικών αεροσκαφών, καθώς και ένα άλμπουμ γεμάτο με φωτογραφίες του γιατρού «μαϊμού», στις οποίες φορά στολή και κράνος πιλότου και βρίσκεται πάνω σε μαχητικά αεροσκάφη των ΗΠΑ, αλλά και της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας!

Advertisement

Οι αρχές ερευνούν πώς βρέθηκαν στην κατοχή του ψευτογιατρού τα κράνη, καθώς πρόκειται για στρατιωτικό εξοπλισμό, που δεν κυκλοφορεί στο εμπόριο.

Πηγή:gazzetta.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: