Τα 3 ζώδια που η σεξουαλικότητά τους χτυπάει κόκκινο!

Τα 3 ζώδια που η σεξουαλικότητά τους χτυπάει κόκκινο!
Advertisement

Η σεξουαλική έλξη είναι πολύ σημαντική στο ανθρώπινο είδος (και όχι μόνο) κι αυτό δύσκολα θα μπορούσε να το αρνηθεί κάποιος.

Εντάξει, η ομορφιά είναι επιφανειακή και όχι παντοτινή. Όμως, αν βρεθείς σε ένα δημόσιο χώρο ή σε ένα κατάστημα και σου πει κάποιος «είσαι τόσο σέξι που θέλω να σε πάρω εδώ και τώρα» να είσαι σίγουρος/η ότι δεν είναι η εμφάνιση ή τα ρούχα που φοράς, τα οποία προκάλεσαν αυτήν την αντίδραση.

Το σεξαπίλ έχει να κάνει κυρίως με την αυτοπεποίθηση και την έλλειψη φόβων ή αναστολών. Είναι αυτή η αίσθηση έκστασης και διέγερσης που δημιουργείται όταν κάποιος/α σε έλκει τόσο πολύ που με δυσκολία μπορείς να σκεφτείς κάτι άλλο, πέρα από την σεξουαλική επαφή μαζί του.

Advertisement

Ανεξαρτήτως, ποιος είσαι, αν το σεξαπίλ είναι σημαντικό για σένα, δεν είναι ντροπή να επιθυμείς ένα ταίρι που θα βάλει φωτιά στα… σεντόνια σου.

Όσον αφορά στα ζώδια, μετά από παρατηρήσεις, έχει πράγματι υπάρξει ένα συμπέρασμα για το ποια είναι αυτά που εκπέμπουν σεξαπίλ περισσότερο από άλλα που δεν δείχνουν προς τα έξω το πόσο σεξουαλικά άτομα είναι ή δεν είναι.

Είτε αγαπάς την έκσταση και την περιπέτεια είτε η καρδιά σου πεταρίζει όταν συναντάς κάποιον/α που αποπνέει σεξουαλικότητα, διάβασε πιο κάτω ποια είναι τα 3 ζώδια που με το που τα βλέπεις, θέλεις να τα… στριμώξεις σε μια γωνιά και ό,τι ήθελε προκύψει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ένα ελεύθερο πνεύμα. Πηγαίνει εκεί που θέλει να πάει, κάνει αυτό που θέλει να κάνει, και δεν νιώθει καθόλου ντροπή για να εκφράσει τον εαυτό του ή τη σεξουαλικότητά του, ανεξαρτήτως που βρίσκεται.

Advertisement

Είναι ο τύπος που θα χορέψει και θα τραγουδήσει χωρίς να ενδιαφέρεται αν τον βλέπουν ή τον ακούνε κάποιοι που θα ασκήσουν κριτική. Η αυτοπεποίθηση και η ανεξαρτησία του Τοξότη τον κάνει ένα από τα πιο σέξι ζώδια. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς είναι χαρούμενο και περιπετειώδες.

Δεν πτοείται εύκολα από τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες της ζωής και μπορεί να βρει παντού μια αφορμή για διασκέδαση. Είναι ένα ζώδιο εμπνευσμένο και συναρπαστικό, που ξεχειλίζει από σεξαπίλ και όπου βρεθεί θα σε σημαδέψει αυθορμήτως με τα βέλη του και θα διεγείρει στον ύψιστο βαθμό τον πόθο και το πάθος σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μυστήριος και σκοτεινός, ο Σκορπιός είναι σαν ένα σέξι βιβλίο γεμάτο μυστικά που ανυπομονείς να διαβάσεις – αν βέβαια σου το επιτρέψει. Συνήθως, θα σε αφήσει να αναρωτιέσαι για το τι σκέφτεται και να είσαι συνέχεια σε αναμονή για να ακούσεις πιο πολλά για το άτομό του.

Πολύ πιο παθιασμένος από ότι ο ίδιος παραδέχεται, ο Σκορπιός θα παρατηρήσει ένα σωρό μικρές λεπτομέρειες που σε αφορούν, όπως τι χρώμα κραγιόν φοράς ή τι καφέ προτιμάς και θα δείξει το ενδιαφέρον και τα συναισθήματά του με λίγα και μικρά σημάδια κάθε φορά, παρά με μεγάλες χειρονομίες.

Πιστό και κρυφά ευαίσθητο, αυτό το ζώδιο του νερού είναι παρατηρητικό και διαισθητικό και θα σε κάνει να νιώσεις με χίλιους τρόπους την επιθυμία και τη σεξουαλική διέγερση.

ΚΡΙΟΣ

Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός αρέσκεται στο να ανάβει φωτιές. Παθιασμένος και με ισχυρή θέληση, όταν βάλει στο μάτι κάτι, κάποιον ή κάποια, δεν θα σταματήσει πουθενά έως ότου το αποκτήσει.

Advertisement

Του αρέσει να είναι το επίκεντρο της προσοχής και κάνει σπουδαία δουλειά όταν όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω του. Ξεχειλίζει από σεξουαλικότητα, είναι ανταγωνιστικός και λατρεύει να ανταποκρίνεται σε προκλήσεις.

Πάντα θέλει να κερδίζει και με την παρουσία του θα σε παροτρύνει να κάνεις και εσύ το ίδιο. Δεν είναι ο τύπος που θα κατεβάσει τους τόνους ή θα σταματήσει να… πυροβολεί. Αντίθετα, ό,τι κάνει είναι πλήρως αποτελεσματικό, οπότε το καυτό ταμπεραμέντο του θα σε οδηγήσει αναπόφευκτα στην κορυφή και στον τομέα… σεξ!

Πηγή:astrology.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: