Δε διστάζουν ποτέ: Τα 5 ζώδια που «κόβουν» φιλίες πολύ εύκολα

Δε διστάζουν ποτέ: Τα 5 ζώδια που «κόβουν» φιλίες πολύ εύκολα
Advertisement

Ο χρόνος φέρνει πολλές αλλαγές. Και στις σκέψεις και στα συναισθήματα και, φυσικά, στις σχέσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι πιο… «των αλλαγών» από ό,τι άλλοι και αυτό ισχύει και για τις φιλίες.

Σύμφωνα με τους αστρολόγους, το ζώδιο του κάθε ανθρώπου παίζει κάποιον ρόλο στη διατήρηση ή μη μιας φιλίας.

Δες παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες για τα 5 ζώδια που σύμφωνα με την Caitlin Butkiewicz του Your Tango, δεν διστάζουν να κόψουν για πάντα από τη ζωή τους άλλοτε κοντινούς τους ανθρώπους.

Advertisement

Κριός

Ένας Κριός δεν κρατά τίποτα μέσα του, ανεξάρτητα από τη σημασία του. Εάν τα θαλασσώσεις μαζί του ή τον προδώσεις έστω και μία φορά, θα εξαφανιστείς από τον κόσμο του ως δια μαγείας. Δεν θα χρειαστεί να αφιερώσει χρόνο για να σκεφτεί για το αν άξιζες ή όχι, γιατί μόλις καταλάβει ότι αποφασίσες να βλάψεις αυτόν ή κάποιον που αγαπά, σε κόβει για πάντα.

Ταύρος

Σε αντίθεση με τον Κριό, ένας Ταύρος θα δώσει χρόνο και προσοχή στη λήψη απόφασης σχετικά με το πού θα πάει η φιλία σας. Αλλά μόλις ολοκληρώσει τη σκέψη του, το να απομακρυνθεί για πάντα από σένα θα είναι κάτι εύκολο για αυτόν. Θα εξαφανιστεί και θα σε κάνει unfollow από τα social χωρίς καν να κοιτάξει πίσω.

Λέων

Ο Λέων έχει την τάση να αποκόβεται από τους ανθρώπους, αλλά όχι μόνο επειδή κάποιος τον έβλαψε, αλλά επειδή γενικά προτιμά να είναι μόνος του. Είναι ο χαρακτήρας του και αυτό δεν σημαίνει ότι θέλει να βλάψει κανέναν με αυτό.

Επειδή θέλει να βρίσκεται στην κορυφή, για να φτάσει εκεί, πρέπει να κόψει μερικούς ανθρώπους στην πορεία. Και πίστεψε μας, δεν φοβάται καθόλου να το κάνει.

Σκορπιός

Ένας Σκορπιός συνήθως δεν κάνει εύκολα φιλίες. Προτιμά να κολλήσει με μια μικρή ομάδα φίλων που ξέρει ότι μπορεί να εμπιστευτεί. Έτσι, αν ένας Σκορπιός σε κόψει από φίλη, πρέπει πραγματικά να έχεις κάνει κάτι λάθος.

Όταν συμβεί αυτό, δεν διστάζει να προχωρήσει, αλλά πάντα εύχεται να μην χρειαστεί να φτάσει σε αυτό.

Advertisement

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι ένα από τα πιο εξωστρεφή ζώδια και τείνουν να βαριούνται εύκολα τις φιλίες. Θα αποκοπούν από φίλους αν δεν μοιράζονται την ίδια περιπετειώδη προσωπικότητα και ιδέες, όπως κάνουν αυτοί. Μην τους παρεξηγήσεις, δεν το κάνουν από αγένεια.

Απλώς δεν βλέπουν το λόγο να κρατήσουν μια φιλία, αν δεν αισθάνονται ότι πραγματικά καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον.

Πηγή:astrology.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: