60χρονη έδιωξε τους φίλους της γιατί δε συμφωνούσαν με τη σχέση της -Τα έχει με έναν 21χρονο

60χρονη έδιωξε τους φίλους της γιατί δε συμφωνούσαν με τη σχέση της -Τα έχει με έναν 21χρονο
Advertisement

Προβλήματα με τους φίλους της, έχει δημιουργήσει σε μία 60χρονη, η σχέση της με έναν 21χρονο. Η γυναίκα, η οποία είναι γιαγιά ενός εγγονιού, τους παράτησε, όταν αυτοί της είπαν ότι δεν ενέκριναν τη σχέση της με τον αρραβωνιαστικό της, ο οποίος είναι μικρότερός της κατά 39 χρόνια.

Η 60χρονη Παμ Σαστίν (Pam Shasteen) στεναχωρήθηκε πολύ όταν οι κολλητοί της, της είπαν ότι ο σύντροφός της Τζόναθαν Λάνγκεβιν (Jonathan Langevin), είναι «αρκετά νέος για να είναι εγγονός της» και πως η ίδια «χρειαζόταν θεραπεία».

Από τότε, το ερωτευμένο ζευγάρι από την Τάλσα της Οκλαχόμα, δεν θέλουν να αφήνουν τέτοιου είδους σχόλια να τους επηρεάζουν και επιμένουν ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός.

Advertisement

«Δεν μπορώ ακόμα να πιστέψω ότι οι φίλοι μου που είναι άνω των 30 ετών δεν θα μπορούσαν να είναι ευτυχισμένοι για μένα μόνο και μόνο επειδή ο Τζόναθαν είναι 21 ετών. Ο Τζόναθαν είναι η αγάπη της ζωής μου και δεν με νοιάζει τι σκέφτεται κανένας», δηλώνει η Παμ.

Πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι

Τον Φεβρουάριο του 2018, η Παμ έλαβε ένα μήνυμα από τον Τζόναθαν, στην εφαρμογή γνωριμιών Badoo. «Ο Τζόναθαν είχε σκούρα, σγουρά μαλλιά και δεν έμοιαζε για πάνω από 20. Το βιογραφικό του έλεγε ότι ήταν 21. Μου άρεσαν οι νεότεροι, από τότε που ήμουν στα τριάντα μου. Αρχίσαμε να πιάνουμε κουβέντα και σύντομα ανακάλυψα ότι και οι δύο αγαπάμε την αστρολογία και να βγαίνουμε έξω».

Στη συνέχεια, λίγα λεπτά αργότερα, ο Τζόναθαν έριξε μια «βόμβα». «Μου είπε ότι στην πραγματικότητα ήταν 19. Αγχώθηκα ότι ήμουν πολύ μεγάλη για εκείνον, καθώς είχα δυο κόρες στα 30 τους και ήμουν γιαγιά. Αλλά ευτυχώς, ο Τζόναθαν παραδέχτηκε πως ήθελε πάντα να είναι με μια μεγαλύτερη γυναίκα.

Το ζευγάρι όμως, το χώριζε η απόσταση. Μιας και ο Τζόναθαν ζούσε 900 μίλια μακριά στη Μινεσότα, οι δυο τους μιλούσαν μέσω video chat κάθε μέρα. Μια εβδομάδα αργότερα, ο νεαρός άντρας, διέσχισε τη χώρα για να συναντήσει την Παμ.

Advertisement

«Όταν τον είδα, ήταν ακόμα πιο όμορφος από κοντά. Τρέξαμε ο ένας πάνω στον άλλο και φιληθήκαμε παθιασμένα. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά».

Εκείνη την ημέρα, ενώ το ζευγάρι έκανε βόλτες, έλαβαν περίεργες ματιές από τους περαστικούς, όπως γίνεται συνήθως με τα ζευγάρια που έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας.

«Άκουσα μία γυναίκα να λέει στη φίλη της ότι ήμασταν αηδιαστικοί και ότι δεν θα έπρεπε να είμαστε μαζί. Με αναστάτωσε πολύ. Όποιος περνούσε δίπλα μας, μας έριχνε ένα απαίσιο βλέμμα. Ευτυχώς τον Τζόναθαν δεν τον πείραξε, κι όταν γυρίσαμε σπίτι, αρχίσαμε να γελάμε».

Το επόμενο βράδυ, η Παμ και ο Τζόναθαν κοιμήθηκαν μαζί για πρώτη φορά. «Κάναμε έρωτα και ήταν απλά υπέροχα. Κοιμηθήκαμε ελάχιστα εκείνη τη νύχτα. Μπορεί ο Τζόναθαν να είναι δεκαετίες νεότερος από εμένα, αλλά δεν ήταν άπειρος. Ήξερε ακριβώς τι έκανε. Τις επόμενες νύχτες, αγκαλιαζόμασταν και φιλιόμασταν συνέχεια. Ο Τζόναθαν ήταν καταπληκτικός. Ένιωσα τον εαυτό μου να ερωτεύεται ήδη».

Το ζευγάρι θέλει να κρατά μακριά τα αρνητικά άτομα / Φωτογραφία: Facebook

Μετά από μία εβδομάδα, ο Τζόναθαν ετοιμάστηκε να επιστρέψει στο σπίτι του. Ο Παμ λέει: «Αφού τελείωσε το πακετάρισμα, ένιωσα χάλια. Το εξομολογήθηκα ότι τον αγάπησα και τον παρακαλούσα να μην φύγει. Ο Τζόναθαν μου είπε ότι με αγαπούσε και εκείνος και συμφώνησε να μείνει. Ήμουν τόσο χαρούμενη. Αφού πριν, όταν ήταν στη Μινεσότα, ο Τζόναθαν κοιμόταν στον καναπέ ενός φίλου του, δε χρειάστηκε να κάνει κάποια δοκιμασία κι έτσι μετακόμισε σπίτι της».

Πώς αντέδρασαν οι κόρες της 60χρονης

Την επόμενη μέρα, η Παμ κάλεσε τις κόρες της να γνωρίσουν τον νέο της σύντροφο. «Πριν φτάσουν, τους έστειλα μήνυμα “Απλά σας προετοιμάζω, είναι 19 και έχει μετακομίσει μαζί μου”. Όταν έφτασαν, σοκαρίστηκαν μόλις είδαν το baby face του Τζόναθαν.

Advertisement

Ο Τζόναθαν τους είπε ότι ελπίζει να γίνουν φίλοι και τις αγκάλιασε. Καθώς οι κόρες μου κι εγώ τον παρακολουθούσαμε να παίζει στο σπίτι με την 6χρονη εγγονή μου, παραδέχτηκαν ότι τον συμπάθησαν. Ανακουφίστηκα όταν το άκουσα αυτό»

Μετά από λίγο καιρό, ο Τζόναθαν ανακοίνωσε τα νέα στους γονείς του, που και οι δυο είναι στα 60 τους. Όπως αναφέρει η Παμ, «πάντα ήξεραν ότι του Τζόναθαν του άρεσαν οι μεγαλύτερες γυναίκες, έτσι δεν ξαφνιάστηκαν. Μάλιστα, ανυπομονούσαν να με γνωρίσουν. Ανακουφίστηκα τόσο πολύ».

Δύο εβδομάδες αργότερα, η Παμ ήταν ενθουσιασμένη που θα σύστηνε τον Τζόναθαν στους καλύτερους της φίλους. «Ήλπιζα ότι θα ήταν χαρούμενοι για μένα, αλλά αντ ‘αυτού, κάθισαν σιωπηλοί και παγωμένοι απέναντι στον Τζόναθαν. Λίγες μέρες αργότερα, μου είπαν ότι ο Τζόναθαν με χρησιμοποιούσε.

Ένας άλλος είπε ότι ήταν αρκετά νέος για να είναι ο εγγονός μου και ότι χρειαζόμουν θεραπεία. Ήμουν τόσο πληγωμένη. Μετά από αυτό, αποφάσισα να τους διώξω από τη ζωή μου, καθώς δεν ήθελα αυτή την αρνητικότητα».

Η Παμ δηλώνει πανευτυχής στο πλευρό του αγαπημένου της / Φωτογραφία: Facebook

Τρεις μήνες αργότερα, τον Μάιο του 2018, ο Τζόναθαν έκανε πρόταση γάμου στην Παμ μετά από μόλις τρεις μήνες σχέσης.

«Ήμουν πανευτυχής. Ήξερα ότι ήταν γρήγορο, αλλά θα γινόμουν 60 σύντομα και ήξερα ότι η ζωή ήταν για να τη ζήσω. Περίμενα όλη μου τη ζωή να συναντήσω τον σύντροφό μου και ήταν ακριβώς μπροστά μου».

Όταν η Παμ γνώρισε τους γονείς του Τζόναθαν

Αργότερα τον ίδιο μήνα, η Παμ και ο Τζόναθαν, ταξίδεψαν στη Μινεσότα για να γιορτάσουν την ένωσή τους με την οικογένεια του νεαρού άνδρα.

Advertisement

«Καθώς είμαι μεγαλύτερη από τη μητέρα του, το στομάχι μου είχε δεθεί κόμπος πηγαίνοντας προς τα εκεί. Αλλά όταν έφτασα, με υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες και αστειεύτηκε λέγοντας πως ο Τζόναθαν είχε βρει επιτέλους μια ώριμη κυρία.

Από τότε, οι γονείς του Τζόναθαν κι εγώ έχουμε γίνει πολύ καλοί φίλοι. Η οικογένειά μου τον αγαπά επίσης και ακόμα και η Έζρα τον φωνάζει παππού Τζον! Είμαι τόσο χαρούμενη που άρπαξα την ευκαιρία με τον Τζόναθαν. Παρ’ όλο που έχασα μερικούς φίλους στην πορεία, είμαι πιο ευτυχισμένη από ποτέ», εξομολογείται η 60χρονη.

Πηγή:iefimerida.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: