Παίρνουν τα ρίσκα τους: 4 ζώδια που μπλέκουν τη δουλειά με τα ερωτικά τους

Παίρνουν τα ρίσκα τους: 4 ζώδια που μπλέκουν τη δουλειά με τα ερωτικά τους
Advertisement

Είναι τα ζώδια εκείνα που δεν διστάζουν όχι μόνο να φλερτάρουν στον χώρο της εργασίας τους, αλλά μπορούν να το προχωρήσουν και στο επόμενο βήμα και να κάνουν σχέση με έναν/μια συνάδελφό τους.

Και όπως καταλαβαίνουμε, δεν διστάζουν να μπλέξουν την ερωτική τους ζωή με την επαγγελματική. Το αν θα τους βγει ή όχι… αυτό μόνο ο Θεός το ξέρει. Πάντως ρισκάρουν…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο κοινωνικό μεν, όμως για να λειτουργήσει θα πρέπει να είναι σε έναν χώρο με ανθρώπους που θαυμάζει και με τους οποίους περνάει καλά. Είναι, λοιπόν, πολύ εύκολο για εκείνον να κάνει σχέση με συνάδελφό του και να πάρει το ρίσκο του.

Advertisement

Ωστόσο, μπορεί να μην του βγει όλο αυτό και μετά να έχει θέματα στον εργασιακό του τομέα. Δεν κάνει κάτι επί τούτου, απλώς του δεν μπορεί να βάλει φρένο στον εαυτό του.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι παρορμητικός και κυβερνάται από τα πάθη του. Είναι επίσης και «κυνηγός» στον έρωτα και δεν διστάζει να… «κυνηγήσει» ακόμα και στο γραφείο.

Όχι μόνο θα φλερτάρει στον χώρο εργασίας, αλλά δεν θα μείνει μόνο στο… σεξ, καθώς μπορεί να το προχωρήσει το όλο θέμα και σε σχέση. Δεν σκέφτεται συνέπειες. Δεν τις υπολογίζει. Ζει για το τώρα και ξεπερνά διάφορα όρια, που άλλα ζώδια ούτε καν θα άγγιζαν.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός πολύ εύκολα θα μπλεχτεί συναισθηματικά με έναν/μια συνάδελφό του. Αναπτύσσει εύκολα φιλικές σχέσεις στο γραφείο και πολλές φορές ξεπερνάει τα όρια και τις μετατρέπει σε… ερωτικές.

Advertisement

Στην αρχή του φαίνονται όλα εύκολα και καλά, ωστόσο στην πορεία τα βρίσκει σκούρα και εκεί είναι που καταστρέφεται η ισορροπία του και μαζί με αυτή και η ψυχολογία του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος γενικά είναι πειθαρχημένος, αλλά πολλές φορές θα τον δεις να υποκύπτει στα πάθη του. Εάν του αρέσει ένα άτομο από τη δουλειά του, δεν θα διστάσει να κάνει την κίνησή του και να φλερτάρει.

Είναι παιδί της Αφροδίτης και όπως και να το κάνεις έχει τον έρωτα στο αίμα του. Όταν θέλει κάτι, το κυνηγά και το αποκτά και δεν τον νοιάζουν οι συνέπειες στην επαγγελματική του ζωή.

Πηγή:astrology.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: