Η Ναόμι Κάμπελ γυμνή στο μετρό της Νέας Υόρκης – Η ανάρτηση του σούπερ-μόντελ στο Instagram

Η Ναόμι Κάμπελ γυμνή στο μετρό της Νέας Υόρκης – Η ανάρτηση του σούπερ-μόντελ στο Instagram
Advertisement

Η Ναόμι Κάμπελ περπάτησε γυμνή σε σταθμό του μετρό στη Νέα Υόρκη και φωτογραφήθηκε αναλόγως μέσα σε συρμό, στο όνομα της μόδας.

Το διεθνούς φήμης σούπερ-μόντελ μοιράστηκε στο Instagram μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες από μία καμπάνια για λογαριασμό του Valentino.

Κρατώντας μόνο μία τσάντα του διάσημου οίκου, η Κάμπελ φωτογραφήθηκε στην αποβάθρα αλλά και μέσα σε τρένο, βολικά άδειο από επιβάτες.

Advertisement

Αν και οι φωτογραφίες ανέβηκαν το Σάββατο, εκπρόσωπος το Valentino διευκρίνισε στο Page Six ότι η φωτογράφιση έγινε πριν το ξέσπασμα της πανδημίας κορωνοϊού στις ΗΠΑ.

Αρκετοί που δεν γνώριζαν ότι οι φωτογραφίες είχαν τραβηχτεί το 2019, έσπευσαν να επικρίνουν την 50χρονη κριτή του «Making the Cut» ότι δεν τηρεί τα μέτρα αυτοπροστασίας.

Όμως εκείνη από τον Μάρτιο δηλώνει πραγματικά θορυβημένη υποστηρίζοντας ότι λαμβάνει μέτρα που λίγοι θα έπαιρναν.

Για να το αποδείξει, είχε αναρτήσει βίντεο στο οποίο φορούσε φορούσε την χαρακτηριστική, κίτρινη στολή προστασίας κατά των βιολογικών κινδύνων, πριν πάρει το αεροπλάνο από το Λος Άντζελες για τη Νέα Υόρκη.

Advertisement

«Δεν είναι αστείο, δεν είναι εποχή για πλάκα. Δεν το κάνω για να γελάσουμε» σχολίαζε λίγες εβδομάδες μετά το ξέσπασμα της πανδημίας. «Έτσι νιώθω άνετα να κυκλοφορώ, όταν πρέπει να ταξιδέψω. Μου αρέσει να παίρνω όσο το δυνατόν πιο λίγα μαζί μου».

Πηγή:lifo.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: