Μαλλιά κουβάρια: Αυτές είναι οι 3 «ανακατώστρες» του ζωδιακού

Μαλλιά κουβάρια: Αυτές είναι οι 3 «ανακατώστρες» του ζωδιακού
Advertisement

Είναι τα ζώδια εκείνα που όταν βρεθούν σε μια παρέα ή σε έναν εργασιακό χώρο, μπορούν να τους κάνουν όλους… άνω κάτω. Δεν το κάνουν επίτηδες.

Σε αυτό το άρθρο θα σου αναφέρουμε μόνο τα ζώδια εκείνα που άθελά τους περιπλέκουν πρόσωπα και καταστάσεις και δημιουργούν έναν μικρό χαμό. Με τα υπόλοιπα που το κάνουν επί τούτου θα ασχοληθούμε στο μέλλον (φοβού χαχαχα).

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τι να πει κανείς για το ζώδιο αυτό; Όσοι έχουν φίλους Διδύμους ή συνεργάτες σε αυτό το ζώδιο… καταλαβαίνουν. Αλλάζουν γνώμη στο λεπτό. Την μια στιγμή είναι καλά και την άλλη μπορεί να μην είναι.

Advertisement

Επίσης έχουν ένα θεματάκι με την «πληροφόρηση» και εκεί είναι που μπορεί να ανακατώσει ένα κάρο κόσμο, αφού στην φούρια του να μεταφέρει σχόλια, πληροφορίες και κουτσομπολιά δεν σκέφτεται πού λέει τι, με αποτέλεσμα να προκαλέσει ακόμα και παρεξηγήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο εκείνο που μπορεί να τους τρελάνει όλους! Είναι το μόνιμο… «θύμα» στις σχέσεις του. Ασκεί μεγάλο ψυχολογικό εκβιασμό στους γύρω του και περνάει πάντα το δικό του με ύπουλο τρόπο. Δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη και τις ρίχνει όλες στους άλλους.

Εξ αιτίας της αφηρημάδας του και του ότι μπορεί να μη θυμάται είναι πολύ πιθανό, όταν έχει να κάνει με μια ομάδα ανθρώπων, να καταλήξουν να τσακώνονται μεταξύ τους κι εκείνος να κοιτά με ύφος απλανές α λα Άσπα Τσίνα και να λέει: «Δεν καταλαβαίνω την έκρηξή σου!»

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ένας άνθρωπος αυθόρμητος. Λέει ότι σκέφτεται χωρίς πρώτα να το… φιλτράρει.

Advertisement

Μπορεί να ξεστομίσει πράγματα και μυστικά σε ανθρώπους που δεν θα έπρεπε και μετά να δημιουργήσει… χάος.

Δηλαδή να τσακωθούν άνθρωποι εξ αιτίας του, αλλά χωρίς εκείνος να τους βάλει επίτηδες να μαλλιοτραβηχτούν. Απλά του ξέφυγε κάτι που δεν έπρεπε στο λάθος άτομο…

Πηγή:astrology.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: