Τσέκαρέ τους: Αυτοί είναι οι τυχεροί σου αριθμοί σύμφωνα με τον μήνα που γεννήθηκες

Τσέκαρέ τους: Αυτοί είναι οι τυχεροί σου αριθμοί σύμφωνα με τον μήνα που γεννήθηκες
Advertisement

Ο μήνας γέννησής σου, εκτός από συγκεκριμένα στοιχεία της προσωπικότητάς σου, σου δίνει και κάποιους τυχερούς αριθμούς. Τσέκαρε παρακάτω και μάθε ποιοι είναι οι δικοί σου; Αξίζει να τους τεστάρεις!

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

Η αγάπη, το θάρρος και η φιλοδοξία είναι τα στοιχεία του χαρακτήρα σου. Είσαι ανεκτικός, ήρεμος και αναλαμβάνεις την ευθύνη, αν η περίσταση το απαιτεί.

Τυχεροί Αριθμοί: 8,12,20,23

Advertisement

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Είσαι υπομονετικός, ενεργητικός και ξεχωριστός. Έχεις μεγάλη φαντασία, φαίνεσαι δυνατός και με αυτοπεποίθηση, αλλά έχεις επίσης ευγένεια και στοργή.

Τυχεροί αριθμοί: 7, 11, 30, 33

ΜΑΡΤΙΟΣ

Είσαι πολύ δημιουργικός, ειλικρινής, αν και λίγο ντροπαλός και σου αρέσει να περνάς χρόνο με τον εαυτό σου. Έχεις φαντασία και εμπνέεσαι από τα πράγματα που βλέπεις γύρω σου.

Τυχεροί αριθμοί: 3, 6, 17, 21

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

Είσαι τολμηρός, γενναιόδωρος και ρομαντικός. Θετικό άτομο και συνήθως ο ηγέτης της ομάδας. Όλοι ζητούν να γίνουν φίλοι σου! Όταν πρέπει να γίνει κάτι, το αναλαμβάνεις αμέσως και χωρίς δισταγμό.

Τυχεροί αριθμοί: 3, 6, 17, 21

Advertisement

ΜΑΙΟΣ

Είσαι ρομαντικός, ήρεμος και με μεγάλη πίστη. Ένα γενναιόδωρο άτομο, με πολλή αγάπη, που του αρέσουν τα απλά πράγματα στη ζωή, όπως η ηρεμία και η ειρήνη. Λατρεύεις να ανταλλάσσεις αστεία και κουτσομπολιά με φίλους και συγγενείς.

Τυχεροί αριθμοί: 9, 14, 18, 40

ΙΟΥΝΙΟΣ

Είσαι διασκεδαστικός, έχει πάθος με τη ζωή, αν και μερικές φορές μυστικοπαθής. Μπορεί εξωτερικά να δείχνεις ήρεμος και χαλαρός, ωστόσο, είσαι ένα πολύ παθιασμένο και δημιουργικό άτομο.

Τυχεροί αριθμοί: 1, 8, 19, 22

ΙΟΥΛΙΟΣ

Είσαι αστείος, ευγενικός και απολαμβάνεις την παρέα με τους φίλους και τις φίλες σου. Είσαι πάντα ήρεμος και συγκεντρωμένος και θα προσπαθήσεις πολύ για το θετικό αποτέλεσμα σε οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεις. Είσαι δοτικός και χρήσιμος σε όσους βρίσκονται γύρω σου.

Τυχεροί αριθμοί: 5, 11, 17

Advertisement

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Είσαι γενναιόδωρος, σίγουρος για τον εαυτό σου και πάντα πιστός σε αυτούς που αγαπάς. Κερδίζεις εύκολα τον σεβασμό και σπάνια αποτυγχάνουν οι προσπάθειές σου. Στόχος σου είναι να κάνεις το σωστό.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 10, 18, 27

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Είσαι αξιόπιστος, ευγενικός και άνθρωπος της εμπιστοσύνης. Έχεις μια μοναχικότητα, αλλά οι άλλοι λατρεύουν να βρίσκονται κοντά σου. Γενικά θεωρείσαι ήσυχος, συμπαθητικός και πιστός σε αυτούς που αγαπάς.

Τυχεροί αριθμοί: 4, 16, 17, 30

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Είσαι αξιαγάπητος, φιλικός και λατρεύεις τα παιδιά. Είστε εξαιρετικά πιστός και ανταποδοτικός, σε όποιον σου δίνει την αγάπη και την εμπιστοσύνη του. Μπορεί να μην είσαι επιθετικος, αλλά αν κάποιος σε αδικήσει, δεν θα το ξεχάσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 6, 7, 21, 31

Advertisement

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Είσαι ευγενικός, γενναίος και αποφασιστικός. Έχεις μια πολύ ιδιαίτερη προσωπικότητα, που ελκύει τους άλλους. Είσαι λίγο ονειροπόλος, σου αρέσει να φιλοσοφείς και απολαμβάνεις τις πνευματώδεις κι έξυπνες συζητήσεις.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 14, 17, 38

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

Είσαι αφοσιωμένος, στοργικός και φιλόδοξος. Συχνά φαίνεσαι επιφανειακός στους άλλους, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο, επειδή δίνεις πολύ προσοχή στην προσωπική σου εμφάνιση. Αντιμετωπίζεις τους άλλους με καλοσύνη και συμπόνια και είσαι πολύ έξυπνος.

Τυχεροί αριθμοί: 5, 15, 23, 35

Πηγή:astrology.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: