Ατύχημα για τον Αλέξη Γεωργούλη: Η φωτογραφία με πατερίτσες και το μήνυμα του

Ατύχημα για τον Αλέξη Γεωργούλη: Η φωτογραφία με πατερίτσες και το μήνυμα του
Advertisement

Ατύχημα είχε ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής, Αλέξης Γεωργούλης κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών του διακοπών με αποτέλεσμα καταλήξει στο νοσοκομείο.

Όπως μας ενημέρωσε με ανάρτησή του στα social media τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και χρειάστηκε χειρουργείο κατά τη διάρκεια ανάβασης στον Όλυμπο.

Η ανάρτηση του Αλέξη Γεωργούλη:

Ευχαριστώ τον #Όλυμπος για τις εμπειρίες που μου χαρίζει γιατί #οτιδεσεσκοτωνεισεκανειπιοδυνατο και τη #λαρισα που πάντα με περιμένει με μία ανοιχτή αγκαλιά!!!

Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Όμιλο #Animus, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Αχιλλέα Νταβέλη, τον εξαίρετο γιατρό που με χειρούργησε Αντώνη Τσαγκάλη και τους συνεργάτες του, καθως και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Κυανού Σταυρού για τον επαγγελματικό, ουσιαστικό και ανθρώπινο τρόπο αντιμετώπισης των ασθενών!

View this post on Instagram

Ευχαριστώ τον #Όλυμπος για τις εμπειρίες που μου χαρίζει γιατί #οτιδεσεσκοτωνεισεκανειπιοδυνατο και τη #λαρισα που πάντα με περιμένει με μία ανοιχτή αγκαλιά!!! Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Όμιλο #Animus, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Αχιλλέα Νταβέλη, τον εξαίρετο γιατρό που με χειρούργησε Αντώνη Τσαγκάλη και τους συνεργάτες του, καθως και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Κυανού Σταυρού για τον επαγγελματικό, ουσιαστικό και ανθρώπινο τρόπο αντιμετώπισης των ασθενών!

A post shared by Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) on

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: