«Δε θα σε αφήσω μόνη, θα έρθω κι εγώ μαζί»: Η αληθινή ιστορία του ζευγαριού που δεν το χώρισε ούτε ο θάνατος

Την ιστορία αγάπης ενός ζευγαριού που δεν το χώρισε ούτε ο θάνατος, αφηγείται η κόρη του σ’ ένα βιωματικό blog με ιστορίες ανθρώπων από 20 χώρες του κόσμου.

Συγκεκριμένα, στο Facebook, ένα πρότζεκτ διηγείται τις προσωπικές ιστορίες ανθρώπων από όλο τον κόσμο που ζουν και εργάζονται στη Νέα Υόρκη. Η ιδέα ξεκίνησε το 2010 μέσω φωτογραφιών, αρκετά δυνατών, πρεκειμένου να αφηγούνται μία ολόκληρη ιστορία.

Τώρα, με την εξάπλωση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η σελίδα Humans of New York έχει περισσότερους από 18 εκατομμύρια ακολούθους στο Facebook και καταφέρνει να συγκινεί και να κινητοποιεί με τις μοναδικές ιστορίες που φιλοξενεί.

Αρχικός στόχος του πρότζεκτ, πριν από 10 χρόνια, ήταν να συγκεντρωθούν 10 χιλιάδες φωτογραφίες νεοϋορκέζων, μέσα από υπέροχα στιγμιότυπα της «πόλης που ποτέ δεν κοιμάται», αλλά η επιτυχία του εγχειρήματος είχε σαν αποτέλεσμα η αρχική ιδέα να επεκταθεί σε συνεντεύξεις ανθρώπων που είχαν κάτι να πουν.

Αυτό το βαθιά βιωματικό, τρομερά ζωντανό blog έχει επεκταθεί τα 5 τελευταία χρόνια σε ιστορίες ανθρώπων από 20 και πλέον χώρες του κόσμου.

Μία από αυτές είναι και η συγκλονιστική ιστορία τεράστιας αγάπης ενός ζευγαριού, με πέντε κόρες, που δεν κατάφερε να το χωρίσει ούτε καν ο θάνατος.

Για τη συνέχεια πατήστε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: