Καιρός Οκτώβριος 2020: «Χρόνια είχα να δω τέτοιες θερμοκρασίες», η πρώτη πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου

Καιρός Οκτώβριος 2020: «Χρόνια είχα να δω τέτοιες θερμοκρασίες», η πρώτη πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
Advertisement

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η Ελλάδα, έχει περάσει δύσκολα. Όχι, μόνο με τον κορωνοϊό (σ.σ. COVID-19), όσο και με τα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν σε αυτή.

Πρόσφατα, ο «Ιανός» ήταν αυτός που δημιούργησε μεγάλες καταστροφές (σ.σ. όπως στην πόλη της Καρδίτσας) σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Ο Γιάννης Καλλιάνος φιλοξενήθηκε πρόσφατα σε γνωστό μέσο μαζικής ενημέρωσης. Ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στις καιρικές συνθήκες που πρόκειται να επικρατήσουν στην Ελλάδα από τον Οκτώβριο.

Advertisement

Ο ίδιος με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΘΕΜΑ 104,6» προχώρησε στην αποκάλυψη ότι τις επόμενες ημέρες πρόκειται να έρθει καύσωνας.

Όπως είπε, όλα τα προγνωστικά μοντέλα δείχνουν ότι από το Σάββατο και ιδιαίτερα από την Κυριακή αναμένονται ασυνήθιστα υψηλές θερμοκρασίες για τον μήνα Οκτώβριο.

Αρχικά, ο Γιάννης Καλλιάνος είπε αρχικά «Σάββατο και ειδικά το τριήμερο Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη ο υδραργυρος θα ξεπεράσει 35 βαθμούς Κελσίου».

Στη συνέχεια, ο κ. Καλλιάνος, ανέφερε επίσης «Μπορώ να πω ότι θα έχουμε συνθήκες καύσωνα. Μιλάμε για τιμές ρεκόρ για Οκτώβρη μήνα, τιμές που προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση γιατί χρόνια είχα να δω τέτοιες θερμοκρασίες. Όλα τα προγνωστικά στοιχεία εναρμονίζονται με αυτό το ενδεχόμενο».

Πηγή:enimerotiko.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: