Αν έχεις σχέση με ένα από αυτά τα 3 ζώδια δεν θα βαρεθείς ποτέ

Αν έχεις σχέση με ένα από αυτά τα 3 ζώδια δεν θα βαρεθείς ποτέ
Advertisement

Αν είσαι από τους ανθρώπους που βαριούνται εύκολα σε μια σχέση, τότε τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα στα ερωτικά σου.

Η συνήθεια και η ρουτίνα αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους σε κάθε σχέση με την πάροδο του χρόνου και πολλές φορές αυτό είναι κάτι που τρομάζει μερικούς ανθρώπους.

Βέβαια, οι άνθρωποι που βαριούνται εύκολα στη σχέση είναι κυρίως όσοι δεν θέλουν να δεθούν συναισθηματικά με τον σύντροφό τους και προτιμούν πάντα να βρίσκονται σε καινούργιες καταστάσεις με καινούργια πρόσωπα ώστε να αποφύγουν το τυχόν συναισθηματικό δέσιμο.

Η περιπέτεια είναι πάντα γοητευτική για όλους. Ακόμη και γι’ αυτούς που δεν τους αρέσει να παίρνουν ρίσκα στη ζωή τους.

Αν είσαι από αυτούς που γενικότερα χάνει εύκολα τον ενθουσιασμό του και το ενδιαφέρον του πολύ γρήγορα σε μια σχέση, τότε η αστρολογία σου προτείνει να βγεις με ένα από τα παρακάτω 3 ζώδια. Η σχέση μαζί του θα είναι μια συνεχόμενη περιπέτεια γεμάτη εκπλήξεις.

Κριός

Οι Κριοί διακατέχονται από μια ανάγκη για περιπέτεια, λατρεύουν τα ερωτικά παιχνίδια και θα κάνουν τα πάντα όταν επιδιώκουν να κατακτήσουν ένα δύσκολο σύντροφο.

Είναι αυθόρμητοι, παθιάρηδες, δυναμικοί κι ευαίσθητοι, ηγετικοί και γεμάτοι ενέργεια και όρεξη για ζωή και περιπέτεια. Η σχέση με έναν άνδρα ή μία γυναίκα Κριό δεν πρόκειται ποτέ να γίνει βαρετή.

Μαζί του μπορεί να βρεθείς στην άκρη της γης, χωρίς καν να το καταλάβεις, ενώ είναι τέτοια η γενναιοδωρία του που θα φροντίσει πρώτα να περνάς εσύ καλά.

Δίδυμος

Αυτό το ζώδιο θα σου προσφέρει την πιο απρόβλεπτη και τρελή σχέση που είχες ποτέ. Ενας Δίδυμος δεν νοείται να περάσει τη μέρα του χωρίς ένα ίχνος μυστηρίου ή μια δόση περιπέτειας.

Η συζήτηση μαζί του θα είναι πάντα απολαυστική και ζωντανή και η αστείρευτη πηγή ενέργειά του θα κρατάει πάντα αμείωτο το ενδιαφέρον σου. Η περιπέτεια είναι βασικό χαρακτηριστικό του χαρακτήρα του.

Είναι πάντα διασκεδαστικός και μέσα στην ενέργεια. Πάντα για εκείνον έχει σημασία η διαδρομή και όχι ο τελικός προορισμός

Τοξότης

Ο Τοξότης είναι το ζώδιο της περιπέτειας και σίγουρα η σχέση μαζί του δεν θα είναι βαρετή. Γελάει συνέχεια, δεν «πέφτει» ποτέ, είναι ανεξάρτητος, διαφορετικός, θορυβώδης, δεν ζητάει πολλά, αλλά δεν ανέχεται και τις απαιτήσεις.

Είναι δυνατόν να βαρεθείς μαζί του; Ο Τοξότης έχει ψυχή εξερευνητή και ενθουσιασμό μικρού παιδιού, ιδιότητες που τον καθιστούν τον ιδανικό παρτενέρ για ταξίδι. Είναι η χαρά της ζωής και ο πιο διασκεδαστικός της παρέας.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: