Έχεις θέμα με την μπαταρία του iPhone σου; Η Apple λέει να κάνεις reset!

Έχεις θέμα με την μπαταρία του iPhone σου; Η Apple λέει να κάνεις reset!
Advertisement

Ορισμένοι χρήστες του Apple Watch και του iPhone αντιμετωπίζουν έντονα προβλήματα μετά την αναβάθμιση σε iOS 14 και watchOS 7.

Σε ένα εφιαλτικό σενάριο τόσο για την Apple όσο και για τους χρήστες, φαίνεται ότι τα προβλήματα επιδιορθώνονται μόνο με factory reset τόσο του Apple Watch όσο και του iPhone. Βεβαιώσου ότι έχεις συγχρονισμένο το iPhone στο iCloud πριν το resetting του.

Η Apple μόλις εχθές κυκλοφόρησε ένα νέο έγγραφο υποστήριξης, το οποίο δίνει λεπτομέρειες για πλήθος προβλημάτων που οι χρήστες έχουν αναφέρει, όπως χαμένα δεδομένα υγείας, προβλήματα με fitness apps που αρνούνται να ανοίξουν και αυξημένα επίπεδα κατανάλωσης τόσο στο iPhone όσο και στο Apple Watch.

Advertisement

Η προτεινόμενη λύση εκ μέρους της Apple είναι το unpair του iPhone, το back up και των δυο συσκευών στο iCloud και έπειτα η διενέργεια factory reset. Εκτός και αν πληρώσεις για το iCloud θα χρειαστεί να απελευθερώσεις χώρο για να αποθηκεύσεις τα δεδομένα σου.

Πάντως, όπως σημειώνει το techradar, αν δεν είσαι κάτοχος κάποιου Apple Watch ή δεν έχεις άλλο πρόβλημα, πέρα της μπαταρίας, θα πρέπει να περιμένεις η Apple μέχρι να διορθώσει το πρόβλημα, με το resetting σε αυτήν την περίπτωση να μην κάνει απολύτως τίποτα.

Πηγή:techmaniacs.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: