Βέλγοι ταξιδιώτες γυρνούν… γυμνοί τον κόσμο και μοιράζονται τις εμπειρίες τους στο Instagram [εικόνες]

Βέλγοι ταξιδιώτες γυρνούν… γυμνοί τον κόσμο και μοιράζονται τις εμπειρίες τους στο Instagram [εικόνες]
Advertisement

Ενα ζευγάρι Βέλγων, γυρνούν γυμνοί τον κόσμο. Από τις παραλίες μέχρι τις φάρμες.

Ο Νικ και η Λιν Ντε Κορ, δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες από τις διακοπές τους όπου τρώνε, πίνουν, κάνουν ποδήλατο, κάμπινγκ και απολαμβάνουν τοπία. Πάντα γυμνοί.

Το ζευγάρι Βέλγων, στα 30 τους χρόνια, ανακάλυψαν τον γυμνισμό μετά την γνωριμία τους πριν από 12 χρόνια και στη συνέχεια έγιναν ταξιδιωτικοί blogers.

Advertisement

Επειδή όμως οι κανονισμοί είναι αυστηροί στα social media, συχνά καλύπτουν όσα… χρειάζεται για να συνάδουν με τους κανόνες.

Αμφότεροι κατάγονται από την πόλη της Γάνδης και καταγράφουν τα ταξίδια τους στο blog Nakef Wanderings και στην σελίδα τους στο Instagram.

Στις φωτογραφίες τους, κάθονται σε τρακτέρ, επισκέπτονται εστιατόρια και παραλίας, απολαμβάνουν τοπία από την κορυφή λόφων και παίζουν μίνι γκολφ.

Μάλιστα, σκέφτονται να ξεκινήσουν τη δική τους πλατφόρμα που θα φιλοξενεί όλους τους γυμνιστές ελεύθερα.

Advertisement

Μια πρόσφατη φωτογραφία τους, τους δείχνει να απολαμβάνουν ένα κάμπινγκ γυμνιστών στη Γαλλία.

Ενώ, σε μια άλλη φαίνεται η Λινς να δείχνει μια πινακίδα η οποία αναγράφει στα γαλλικά: «εδώ μπορεί να φάτε ολόγυμνοι».

Το ζευγάρι μυήθηκε στον γυμνισμό αφού επισκέφθηκε ένα κέντρο σπα στο Βέλγιο πριν από χρόνια όπου ο γυμνισμός ήταν υποχρεωτικός.

Ο Νικ μιλώντας στο CNN Travel, είπε: «Πήγαμε εκεί και ήταν μια τέλεια εμεπιρία. Μετά πήγαμε ξανά και ξανά. Και στη συνέχεια αρχίσαμε να εξετάζουμε και άλλες επιλογές όπου επιτρέπεται ο γυμνισμός.

Advertisement

Ετσι ανακαλύψαμε κλαμπ, κάμπινγκ, διοργανώσεις, δραστηριότητες για γυμνιστές και μπήκαμε περισσότερο στο πνεύμα».

Θέλοντας μάλιστα να καταρρίψει κάποιους μύθους για τους γυμνιστές, ο Νικ, επέμεινε πως δύο άνθρωποι μπορούν να είναι γυμνοί χωρίς να έχει αυτό σχέση με την σεξουαλική επαφή, παρότι συχνά οι περισσότεροι δεν το καταλαβαίνουν αυτό.

Τέλος, ο Νικ είπε πως: «Στην αρχή μας ρωτούσαν, πως θα βρείτε ξανά δουλειά; Ο γυμνός σας πισινός είναι στις εφημερίδες. Αν ένας εργοδότης δεν θα μας δώσει μια δουλειά εξαιτίας αυτού, είναι ένας εργοδότης ο οποίος δεν θέλουμε να έχουμε».

Ο λογαριασμός τους στο Instagram αριθμεί περίπου 30.000 ακολούθους που απέκτησαν από την αρχή καθώς ο πρώτος τους λογαριασμός έπεσε από την πλατφόρμα το 2019 λόγω παραβίασης κανονισμών.

Πηγή:iefimerida.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: