Ξέσπασε σε κλάματα η Πηγή Δεβεντζή: «Μακάρι να ήξερα πώς κόλλησα τον κορωνοϊό»

Η Πηγή Δεβετζή δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα εκπομπής αναφερόμενη στην αγάπη που δέχεται από τον κόσμο αυτές τις ημέρες

Ξέσπασε σε κλάματα η Πηγή Δεβεντζή: «Μακάρι να ήξερα πώς κόλλησα τον κορωνοϊό»
Advertisement

Με σύνδεση μέσω Skype βγήκε η Πηγή Δεβετζή στον αέρα πρωινής εκπομπής.

Η Ολυμπιονίκης του τριπλούν περνάει δύσκολες στιγμές τις τελευταίες ημέρες, καθώς διαγνώστηκε θετική στον κοροναϊό.

«Εγώ κάνω γυμναστική στο σπίτι, λόγω της κατάστασης. Και όταν κάποιος κάνει γυμναστική ανεβαίνει η θερμοκρασία του σώματος. Πριν τρεις μέρες έκανα γυμναστική και κάπως κρύωσα, έβαλα θερμόμετρο και είχα δέκατα. Δεν έδωσα σημασία γιατί ήταν σύνηθες φαινόμενο για μένα. Αλλά λέω κάτι συμβαίνει γιατί είχα πονοκέφαλο για τρεις συνεχόμενες μέρες. Έτσι πήγα και έκανα το τεστ. Ευτυχώς που πήγα και προφύλαξα όλους τους φίλους μου. Μου στέλνουν συνεχώς μηνύματα για περαστικά και με συγκινεί πάρα πολύ αυτό», είπε συγκινημένη η Πηγή Δεβετζή.

«Μακάρι να ήξερα πώς το κόλλησα. Θέλει πολύ προσοχή. Φοβήθηκα πάρα πολύ και λέω δόξα τω θεώ που είμαι σπίτι μου και το περνάω και δεν είμαι σε κάποιο νοσοκομείο. Υπάρχει κόσμος που είναι στα νοσοκομείο και στεναχωριέμαι πάρα πολύ και συγγνώμη που συγκινούμαι. Η αγάπη του κόσμου είναι τόσο μεγάλη και δεν το περίμενα ότι θα μου στείλουν τόσα πολλά μηνύματα», είπε η Πηγή Δεβετζή δακρυσμένη.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: