Ορθούλα Παπαδάκου: «Υπάρχουν μέρες που μου φεύγει το πόδι, χάνω την ισορροπία μου ή είμαι τέζα στο κρεβάτι»

Ορθούλα Παπαδάκου: «Υπάρχουν μέρες που μου φεύγει το πόδι, χάνω την ισορροπία μου ή είμαι τέζα στο κρεβάτι»
Advertisement

Η Ορθούλα Παπαδάκου μοιράστηκε δημόσια, πριν από 9 χρόνια, το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

Τα πρώτα πέντε χρόνια ακολουθούσε έντονη αγωγή, μετά από παρότρυνση του γιατρού της και σήμερα η πρώην καθασφαιρίστρια μιλάει στην εφημερίδα «On time» για το πώς αντιμετωπίζει την κατάσταση με την υγεία της, δίνοντας δύναμη στους ανθρώπους που πάσχουν από την ίδια ασθένεια.

«Θεωρώ ότι το πιο μεγάλο μου ατού ήταν ότι δεν άφησα ποτέ να με νικήσει η αρρώστια αυτή και αυτό οφείλεται στο background μου στον αθλητισμό. Έχω τις καλές και τις κακές μου μέρες.

Advertisement

Με πιάνουν πονοκέφαλοι και μουδιάσματα και αδυναμία στο μυικό μου σύστημα με αποτέλεσμα να είμαι τέζα στο κρεβάτι. Αλλά βρίσκω τη δύναμη να σηκωθώ, γιατί αν κάτσω θα με νικήσει και πάει το έχασα και κάθε μέρα θα χειροτερεύει.

Εκεί που περπατάω πολλές φορές φεύγει το πόδι, χάνω την ισορροπία. Αυτό που με βοηθάει πολύ είναι ότι κάνω focus στη δουλειά μου. Με βοηθάει να μην υπάρχουν στεναχώριες και στρες στο περιβάλλον μου.

Επιλέγω να είμαι καλά με τους ανθρώπους γύρω μου που με αγαπάνε και με υποστηρίζουνε. Ο κύκλος μου έχει μικρύνει πάρα πολύ διότι δεν θέλω άνθρωποι που δεν γνωρίζω καλά να με επηρεάζουν αρνητικά.

Advertisement

Όλοι φοβόμαστε το θάνατο. Όσο μεγαλώνεις τόσο το σκέφτεσαι. Δεν κρύβω την ηλικία μου. Αλλά με αυτά που βλέπεις γύρω σου και έχασα τον ανιψιό μου 27 χρονών από καρκίνο μέσα σε οκτώ μήνες.

Θεωρώ ότι τη ζωή πρέπει να την τιμάμε και να λέμε κάθε μέρα που ξυπνάμε “ευχαριστώ, Θεέ μου”. Δυστυχώς στο χώρο της showbiz υπάρχει βρωμιά και ψέματα», είπε η Ορθούλα Παπαδάκου.

Πηγή:enimerotiko.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: