Θέλουν να είναι το κέντρο του κόσμου: Τα 4 ζώδια που λαχταρούν να είναι το επίκεντρο της προσοχής!

Θέλουν να είναι το κέντρο του κόσμου: Τα 4 ζώδια που λαχταρούν να είναι το επίκεντρο της προσοχής!
Advertisement

Εάν είσαι ένα από τα άτομα που αναζητούν την προσοχή, δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό από το να ξέρεις ότι όλοι μιλάνε για σένα.

Προφανώς, μιλάμε για άτομα που ανήκουν στους εξωστρεφείς του ζωδιακού. Για ζώδια όπως ο Λέων και οι Δίδυμοι, που χαίρονται όταν είναι το κύριο θέμα ενός κουτσομπολιού, το να ασχολούνται όλοι μαζί οτυς είναι απλώς μια ρουτίνα.

Καθένα από αυτά τα ζώδια αποζητάει να το προσέξουν με τον δικό του, διαφορετικό τρόπο. Μερικοί το κάνουν επειδή αγαπούν τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ άλλοι είναι στο επίκεντρο της προσοχής, απλώς και μόνο επειδή ανήκουν εκεί και όχι επειδή το επιδιώκουν.

Advertisement

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: αυτά τα ζώδια είναι φτιαγμένα για να βρίσκονται στο προσκήνιο.

Όσο για τα υπόλοιπα ζώδια, συνήθως είτε θαυμάζουν το θάρρος και τις εξωστρεφείς προσωπικότητες από μακριά, είτε γίνονται μέλη της παρέας ή του περιβάλλοντος των εξωστρεφών ζωδίων, οπότε θα δεχτούν κι εκείνοι την προσοχή των άλλων, από… σπόντα!

Αν είσαι κι εσύ ένα εσωστρεφές ζώδιο που δεν ξέρει πώς να τραβήξει τα φώτα επάνω του, δεν υπάρχει κάτι κακό σε αυτό. Στην πραγματικότητα, τα εξωστρεφή ζώδια μπορούν να σε βοηθήσουν να τους μοιάσεις σε μεγάλο βαθμό.

Οπότε, αν θέλεις να μάθεις από τους καλύτερους ή απλώς να βεβαιωθείς ότι βρίσκεσαι στη λίστα, διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που τραβάνε σαν μαγνήτης την προσοχή των άλλων, όπου κι αν βρεθούν.

ΚΡΙΟΣ

Κανένας δεν έχει την αυτοπεποίθηση του Κριού, άρα δεν αποτελεί έκπληξη γιατί είναι η ψυχή της παρέας που πάντα δίνει ζωντάνια σε πάρτι και συγκεντρώσεις. Ακόμα και αν δεν γνωρίζεις κάποιον Κριό, είναι αρκετά εύκολο να εντοπίσεις έναν.

Advertisement

Απλώς, αναζήτησε με το βλέμμα σου το περπάτημά του που είναι γεμάτο σιγουριά, καθώς και όσους τον ακολουθούν ή τον τρόπο που συνηθίζουν να τον κοιτάνε.

Ο Κριός δεν ψάχνει απαραίτητα την προσοχή των άλλων, αλλά ξέρει ότι την έχει από όλους, όταν βρεθεί σε οποιοδήποτε χώρο. Του αρέσει να είναι αυτός που οι άλλοι αλλά και ο ίδιος θέλει να είναι. Οπότε, ακόμα κι αν δεν αναζητά προσοχή, δεν είναι το άτομο που θα την απορρίψει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι κοινωνικά πλάσματα που λατρεύουν να ζουν μια συναρπαστική ζωή, γεμάτη διασκέδαση και φίλους.

Εάν σε μια συγκέντρωση ατόμων δεν γνωρίζεις ήδη ποιος είναι ο Δίδυμος, είναι εκείνος που λέει τρελές και ασυνήθιστες ιστορίες για το πώς πέρασε το σαββατοκύριακο ή είναι το άτομο που κάνει νέους φίλους ενώ περιμένει σε μια ουρά.

Advertisement

Παρόλο που είναι αλήθεια ότι ο Δίδυμος γίνεται συχνά το επίκεντρο της προσοχής, είναι ο πρώτος που θα επισημάνει ότι αυτό δεν είναι αρκετό.

Πιστεύει ότι οι άλλοι πρέπει να του δώσουν μεγαλύτερη προσοχή γιατί πάντα έχει πολλά παραπάνω να πει και να προσφέρει. Αν και αυτό είναι σίγουρα αλήθεια, δεν χρειάζεται να το δείχνει με τόσο ιδιόρρυθμο ή ασυνήθιστο τρόπο.

ΛΕΩΝ

Αν μιλάμε για τον Βασιλιά της συγκέντρωσης προσοχής αυτός είναι προφανώς ο Λέων. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι αν δεν του δίνεις την αμέριστη προσοχή σου, θα σε αναγκάσει να τον προσέξεις, με κάθε μέσο που θα κρίνει απαραίτητο.

Ο Λέων ξεκάθαρα λατρεύει να είναι το κέντρο της προσοχής και αν πρέπει να βγει από το δρόμο του για να σε αναγκάσει να δεις ότι είναι εκεί, θα το κάνει. Είτε θα φέρει τον εαυτό του σε δύσκολη θέση (κάτι που είναι σχεδόν αδύνατο) είτε θα δημιουργήσει μια σκηνή δημοσίως, πάντως να είσαι σίγουρος ότι θα κάνει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης ζει μια συναρπαστική ζωή, χωρίς καν να προσπαθεί, γι’ αυτό δεν είναι περίεργο που οι άνθρωποι μιλούν συνέχεια γι’ αυτόν. Είναι ένα από τα πιο εξωστρεφή ζώδια και εύκολα καταλαβαίνουμε γιατί γίνεται συχνά το επίκεντρο της προσοχής.

Advertisement

Επειδή είναι τόσο δημοφιλής, προσελκύει συχνά ανθρώπους στον κύκλο του, προσφέροντας ενθουσιασμό και φροντίδα στα άτομα που τον περιβάλλουν.

Αν κάποιος βλέπει την αξία του να τραβάς την προσοχή των άλλων, αυτός είναι ο Τοξότης. Αλλά ο λόγος που την αναζητάει, είναι απλώς για να συνεχίσει να είναι το δημοφιλές, διασκεδαστικό άτομο που όλοι γνωρίζουν και αγαπούν.

Πηγή:astrology.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: