Σκασίλα τους μεγάλη: Τα 4 ζώδια που δεν νοιάζονται καθόλου για την άποψη των άλλων

Κάνουν ό,τι θέλουν και δε δίνουν δεκάρα για το αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί

Σκασίλα τους μεγάλη: Τα 4 ζώδια που δεν νοιάζονται καθόλου για την άποψη των άλλων
Advertisement

Μιλάμε για τα ζώδια εκείνα που δεν περιμένουν την έγκριση κανενός, δε νοιάζονται για το πιστεύεις ή νομίζεις και δε θα διστάσουν ακόμα και να σε προσβάλλουν, αν τυχόν πας να τα συμβουλεύσεις ή να εκφράσεις τη διαφωνία ή τους ενδοιασμούς σου.

Ζουν τη ζωή τους όπως εκείνα θέλουν, χωρίς να «ρωτάνε» κανέναν ή να παίρνουν την άδειά του για το τι θα κάνουν ή πώς το κάνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος θα κάνει την ζωή του, όπως εκείνος θέλει. Δεν θα νοιαστεί για το τι θα πει ο γείτονας, ή ο συγγενής, ή ο φίλος ή ο Θεός ο ίδιος.

Advertisement

«Δική μου είναι η ζωή και μου ανήκει» δεν έλεγε ο Πασχάλης Τερζής; Ε, αυτόν τον στίχο θα τραγουδάει και ο Δίδυμος.

Δεν δίνει αναφορά σε κανέναν και δεν τον νοιάζει να έχει την κοινή γνώμη με το μέρος του. Δεν είναι ούτε Ζυγός, ούτε Λέοντας, ούτε Αιγόκερως, ούτε Ιχθύς…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι αυτό που λέμε «ελεύθερο πνεύμα». Θα κάνει ό,τι θέλει και όπως το θέλει. Δεν θα ρωτήσει την γνώμη κανενός και αν δεν συμφωνείς ή αν δεν τον συμπαθείς… ξίδι.

Advertisement

Ούτε θα στεναχωρηθεί, ούτε και θα κάτσει να σκεφτεί, αν σε… πληγώνει ή αν μπορεί και να έχεις κάπου δίκιο. Αν σου αρέσει μένεις κοντά του, αν όχι, τότε ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι αυτό που λέμε: «Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε». Μια ακόμα φράση που θα μπορούσε να ξεστομίσει είναι η εξής: «Πας να δεις αν έρχομαι;» Δεν τον συμπαθείς; Ε, δε θα βάλει τη γάτα του να κλάψει…

Για την ακρίβεια, το πιο πιθανό είναι ότι δεν σε συμπαθεί ούτε εκείνος και θα στο πει κατάμουτρα, χωρίς ίχνος διπλωματίας ή τύψεων. Neeeext!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν του καίγεται καρφάκι τι πιστεύεις. Δεν τον νοιάζει. Δεν θα σε ρωτήσει ποτέ και δεν θα δεχτεί και καμία από τις συμβουλές σου.

Advertisement

Θα σε έχει στον «πάγο» και έτσι και τολμήσεις να τον αμφισβητήσεις ή να τον κριτικάρεις, θα δεις ένα τόσο παγωμένο βλέμμα που θα «κοκαλώσεις» και φυσικά να περιμένεις ότι θα πάρεις μια πληρωμένη απάντηση που θα κάνεις πολύ καιρό να την ξεχάσεις.

Έτσι κι αλλιώς ζει για να πηγαίνει κόντρα στους άλλους…

Πηγή:astrology

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: