Άγριες Μέλισσες: Η εξαφάνιση του Κωνσταντή απ’το Διαφάνι, η αλκοολική Ασημίνα και η εκμετάλλευση της Δρόσως

Άγριες Μέλισσες: Η εξαφάνιση του Κωνσταντή απ’το Διαφάνι, η αλκοολική Ασημίνα και η εκμετάλλευση της Δρόσως
Advertisement

Ο κακός χαμός θα γίνει πάλι στην επιτυχημένη σειρά της Ελληνικής τηλεόρασης, η οποία προβάλλεται μέσα από την τηλεόραση του «ANT1». Κεντρικά πρόσωπα θα είναι ο Κωνσταντής, η Δρόσω και η Ασημίνα. Δείτε τι πρόκειται να συμβεί στο Διαφάνι…

Η συνάντηση του Κωνσταντή, με τη Δρόσω

Απρόβλεπτες είναι οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες. Ακόμα και οι σεναριογράφοι της δημοφιλούς σειράς κάνουν αλλαγές μέχρι και την τελευταία στιγμή. Στα επόμενα επεισόδια θα παρακολουθήσουμε ένα γεγονός απρόσμενο. Θα φέρει μεγάλη αναστάτωση.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο «Πρω1νό», ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα συναντηθούν στην Τρούμπα. Ο Σεβαστός συγκλονίζεται από αυτή τη συνάντηση. Βάζει στόχο να φέρει τη Δρόσω και πάλι στον ίσιο δρόμο.

Advertisement

Θα κάνει δεύτερο ραντεβού μαζί της. Θα προσπαθήσει να την πείσει να αφήσει αυτή τη ζωή που κάνει. Αργότερα, ο Κωνσταντής θα συναντηθεί με τον Τάκη, θα λογομαχήσουν για τη Δρόσω και λίγο θα φτάσουν να πιαστούν στα χέρια.

Μετά έρχεται μια συγκλονιστική εξέλιξη. Ο Κωνσταντής θα εξαφανιστεί από το Διαφάνι, γεγονός που θα προκαλέσει πολύ μεγάλη αναστάτωση και αγωνία στην οικογένεια Σεβαστού και νέες ιστορίες στις Άγριες Μέλισσες.

Η Ασημίνα θα χτυπηθεί και πάλι από την μοίρα αφού ο ερχομός του Μπάμπη θα φέρει αναστατώσεις . Οι δυο τους θα αναπτύξουν μια σχέση με έντονη ερωτική διάθεση.

Advertisement

Η Ασημίνα θέλοντας να βοηθήσει τον Μπάμπη να έχει τον δικό του χώρο του παραχωρεί το πατρικό της σπίτι και αυτό θα τους φέρει πιο κοντά. Στη συνέχεια των επεισοδίων θα δούμε τους δυο ηθοποιούς να έρχονται κοντά κάτι που αναστατώνει περισσότερο την Ασημίνα και μην έχοντας άλλη διέξοδο το ρίχνει στο ποτό.

Η Δρόσω φτάνοντας στο Διαφάνι θα δει το παιδί της Γιώργη Σέργιο Σεβαστό και εκείνο γνωρίζοντας την Ασημίνα ως μητέρα θα την αποκαλέσει θεία .

Η καρδιά της θα ραγίσει και θα αρχίσει να διεκδικεί το παιδί και αυτό είναι κάτι που θα ωθήσει την Ασημίνα περισσότερο στον αλκοολισμό.

Advertisement

Η Ασημίνα θα φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να ανταποκριθεί λόγω αλκοολισμού και θα παραμελήσει τον μικρό Σέργιο και τότε η Δρόσω θα πάρει τα ηνία για να διεκδικήσει το παιδί της και να πάρει την επιμέλεια του. Μας περιμένουν λοιπόν μεγάλες ανατροπές αφού στις Άγριες Μέλισσες θα γίνει χαμός.

Πηγή:enimerotiko

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: