Αγριος καυγάς Κούγια και Σκορδά στον αέρα για τον Σφακιανάκη: «Κάνετε επίδειξη εξυπνάδας» – «Αλέξη μη φύγεις»

"Είπε αυτά που ήθελε και δεν άφησε να ρωτήσουμε", είπε η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά για τον Αλέξη Κούγια.

Αγριος καυγάς Κούγια και Σκορδά στον αέρα για τον Σφακιανάκη: «Κάνετε επίδειξη εξυπνάδας» – «Αλέξη μη φύγεις»
Advertisement

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό», μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του Νότη Σφακιανάκη, μετά την ποινική δίωξη που του ασκήθηκε για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών προς ίδια χρήση.

Ο γνωστός Ποινικολόγος δήλωσε πως είναι «σοκαρισμένος με τη διαπόμπευση του Νότη Σφακιανάκη, με τη δημοσιοποίηση του ονόματός του».

Ο κ. Κούγιας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι του έχει κάνει εντύπωση και η συμπεριφορά κάποιων αστυνομικών, αφήνοντας υπαινιγμούς για στοχευμένο έλεγχο στον γνωστό τραγουδιστή και έκανε λόγο για προσπάθεια εξευτελισμού του.

Advertisement

«Με προκλητικό τρόπο, λες και επρόκειτο για κανέναν εγκληματία, τον οδήγησαν σιδηροδέσμιο μπροστά σε όλες τις τηλεοράσεις για να τον ξευτιλίσουν», ανέφερε.

Ωστόσο, η ένταση της συζήτησης ανέβηκε, με τον Αλέξη Κούγια να δείχνει την ενόχλησή του με τις ερωτήσεις της παρουσιάστριας της εκπομπής Φαίης Σκορδά, κάνοντας λόγο για «επίδειξη εξυπνάδας».

Η παρουσιάστρια συνέχισε να ρωτάει πότε έγινε αίτημα για ανανέωση της άδειας οπλοφορίας με αποτέλεσμα ο Αλέξης Κούγιας να βγάζει το ακουστικό του και να αποχωρεί.

«Αλέξη μην φύγεις», του φώναξε, αλλά μάταια. Η Φαίη Σκορδά δεν έκρυψε την ενόχλησή της, λέγοντας πως «είπε αυτά που ήθελε και δεν άφησε να ρωτήσουμε» και στη συνέχεια πήγε σε διαφημιστικό διάλειμμα.

Πηγή:thetoc

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: