«Ποδηλατάδα στην Πάρνηθα με …sms στο 13033»: Το Σαββατιάτικο …event που ενδιαφέρει 15.000 Αθηναίους!

«Ποδηλατάδα στην Πάρνηθα με …sms στο 13033»: Το Σαββατιάτικο …event που ενδιαφέρει 15.000 Αθηναίους!
Advertisement

Μία εκδήλωση με τίτλο «Ποδηλατάδα στην Πάρνηθα», έχει δημιουργήσει προβληματισμό στην ΕΛ.ΑΣ., λόγω της μεγάλης διαδικτυακής ανταπόκρισης στην εκδήλωση στο Facebook, η οποία είναι προγραμματισμένη για το πρωί του Σαββάτου.

Το event κάνει εδώ και πέντε μέρες τον γύρο του διαδικτύου και των social media, καθώς πάνω από 15.000 άνθρωποι έχουν δηλώσει ότι ενδιαφέρονται για την ποδηλατάδα, λίγες ημέρες μετά τη βόλτα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Πάρνηθα.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο κ. Πέτσας ανέφερε πως η Πάρνηθα είναι στην Αττική και δεν επιτρέπονται μόνο οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις, ενώ ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Χαρδαλιάς, είχε αναφέρει πως επιτρέπεται η άθληση μόνο κοντά στην οικεία, με τον κ. Γεωργιάδη να αναφέρει πως «προφανώς επιτρέπεται η άθληση στην Πάρνηθα».

Advertisement

Έτσι, μετά και τη δημιουργία της εκδήλωσης στο Facebook, εκφράζονται φόβοι για το ενδεχόμενο μεγάλου συνωστισμού το Σαββατοκύριακο στην Πάρνηθα, αλλά και για τον τρόπο αντιμετώπισης ενός τέτοιου ενδεχομένου από τις αρχές.

Με τα υπάρχοντα μέτρα της Πολιτείας, προβλέπεται η δυνατότητα ατομικής άθλησης (ή ανά δύο άτομα) αποστέλλοντας στο 13033 τον κωδικό 6, με τις απαιτούμενες αποστάσεις και κοντά στον τόπο κατοικίας μας.

Πηγή:dikaiologitika

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: