«Οργιάζουν» οι θεωρίες συνωμοσίας: Νεκρή και… μασόνος η πρώτη Βρετανίδα που εμβολιάστηκε

«Οργιάζουν» οι θεωρίες συνωμοσίας: Νεκρή και… μασόνος η πρώτη Βρετανίδα που εμβολιάστηκε
Advertisement

Στόχος ευφάνταστων θεωριών συνωμοσίας έχει γίνει στη Βρετανία η Μάργκαρετ Κίναν, η 90χρονη που εμβολιάστηκε πρώτη για τον κορονοϊό την περασμένη Τρίτη.

Με την βρετανική κοινωνία να παραμένει διχασμένη αναφορικά με το εμβόλιο της Pfizer, η Μάργκαρετ Κίναν αποτελεί τα τελευταία 24ωρα τον νούμερο ένα στόχο για τους απανταχού συνομωσιολόγους εναντίον των εμβολιασμών.

Η 90χρονη γυναίκα είναι η πρώτη που εμβολιάστηκε στο τοπικό νοσοκομείο του Κόβεντρι της κεντρικής Αγγλίας την περασμένη Τρίτη.

Advertisement

Ο δημοσιογράφος του BBC, Shayan Sardarizaheh, με αναρτήσεις στο Twitter έριξε φως στις διάφορες παράλογες θεωρίες, που αναπτύσσονται έκτοτε, για την Κίναν.

Άλλοι υποστηρίζουν πως η γυναίκα είναι νεκρή από το 2008 και την «υποδύθηκε» ηθοποιός για τις ανάγκες της εκστρατείας της κυβέρνησης, ενώ άλλοι πως «δεν υπήρξε ποτέ», καθώς γυναίκα με το ίδιο όνομα είχε γεννηθεί στη Βόρειο Ιρλανδία!

Advertisement

Υπάρχουν, ακόμη, εκείνοι που υποστηρίζουν πως το βίντεο του εμβολιασμού τραβήχτηκε στην πραγματικότητα τον Οκτώβριο, αλλά και ότι δεν μπορεί να είναι αληθινό γιατί η νοσοκόμα δεν φορούσε γάντια και έκανε το ίδιο εμβόλιο στην Κίναν αλλά και στον δεύτερο ασθενή, Ουίλιαμ Σαίξπηρ.

Το καλύτερο σενάριο, όμως, θέλει την συνταξιούχο μέλος των Ιλουμινάτι, καθώς σε φωτογραφία φέρεται να κάνει τον μασονικό χαιρετισμό του ανάποδου τριγώνου!

Πηγή:dailystar

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: