Αυτά είναι τα 4 πιο ευκολόπιστα ζώδια που θα πιστέψουν οτιδήποτε τους «σερβίρεις»

Δεν οφείλεται τόσο στην έλλειψη οξυδέρκειας εκ μέρους τους, αλλά κυρίως στην παρορμητική και καλοπροαίρετη φύση τους.

Advertisement

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι προσεκτικοί, επιφυλακτικοί και δύσπιστοι απέναντι στα λόγια και τις πράξεις των άλλων.

Συνήθως, όταν τους πεις ή τους προτείνεις κάτι, απαντούν «για κορόιδο ψάχνεις;» ή «θα το σκεφτώ και θα σου πω» ή «ας περιμένουμε μέχρι αύριο» κ.λπ.

Υπάρχουν βέβαια και οι άλλοι, για τους οποίους συχνά θα ακούσεις τις εκφράσεις «καλά αυτός είναι μεγάλο κορόιδο», «του το σέρβιρα άνετα», «το κατάπιε αμάσητο», «το έχαψε σαν χάνος» και άλλα τέτοια… κολακευτικά!

Advertisement

Μιλάμε βέβαια, για τα άτομα εκείνα που θεωρούνται και συχνά είναι πιο ευκολόπιστα και αφελή από άλλα, κάτι που δεν οφείλεται τόσο στην έλλειψη οξυδέρκειας εκ μέρους τους, αλλά κυρίως στην παρορμητική και καλοπροαίρετη φύση τους.

Παρακάτω αναφέρουμε τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να «καταπιούν αμάσητο» κάτι που θα τους πουν, χωρίς να μπουν στη διαδικασία να το σκεφτούν ή να το επεξεργαστούν πριν το πιστέψουν.

ΚΡΙΟΣ

Κριέ, μπορεί να σου ακούγεται κάπως σοκαριστικό, αλλά πρέπει να παραδεχτείς, ότι από τη στιγμή που θα βάλεις κάτι στο κεφάλι σου, το έντονο πάθος και η παρορμητική φύση σου παίρνουν το προβάδισμα. Θέλεις αυτό που θέλεις και το θέλεις τώρα.

Advertisement

Η αλήθεια είναι ότι τρέχεις πάντα με φουλ τα γκάζια και τίποτα δεν σε σταματάει. Ειδικά όταν περιλαμβάνεται κάτι που επιθυμείς πολύ ή δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό.

Σε αυτήν την ξέφρενη πορεία σου, είναι πολύ φυσικό να μην στέκεσαι και πολύ στα λόγια ή τα έργα των άλλων. Σκέψου όμως, ότι πάνω στη φόρα σου, η εξαπάτηση μπορεί να είναι piece of cake για τους καλοθελητές.

ΛΕΩΝ

Αφελής ή εύπιστος ο Λέων; Μάλιστα, 100%. Ειδικά όταν κάτι που θα του πεις συνοδεύεται και από ένα κομπλιμέντο. Λιονταράκι μου καλό, δεν θέλω να σου τη χαλάσω, αλλά είσαι το μικρό παιδί του ζωδιακού, πώς να το κάνουμε;

Advertisement

Όπως και το συγγενές σου ζώδιο, ο Κριός, είσαι υπερβολικά παθιασμένος και ενθουσιώδης για όσα αγαπάς. Το ζώδιό σου κυβερνάει την καρδιά, και εσύ θα φτάσεις μέχρι την άκρη του κόσμου για να κατακτήσεις την ευτυχία.

Είσαι ένας ζητιάνος της αγάπης, της αγκαλιάς και των επαίνων, οπότε το να σε κάνουν να πιστέψεις ένα αθώο ψεματάκι δεν θα είναι και τόσο δύσκολο όσο νομίζεις. Μην πεις πάντως ότι δεν σε προειδοποίησα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, ενώ γενικά είσαι διαβόητος ως εκείνος που τα ξέρει όλα σε μια παρέα, αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν είναι ότι η υπερ-αισιοδοξία σου είναι και μια περίπτωση οριακής άρνησης.

Advertisement

Άρνηση για κάθε τι που σου κόβει το δρόμο και μοιάζει αδύνατο, δύσκολο, σκληρό, δυσάρεστο ή αδιέξοδο. Κυβερνάσαι από τον τυχερό Δία, τον πλανήτη της αφθονίας, της αισιοδοξίας και της επέκτασης. Εκεί οφείλεται η πληθωρική σου προσωπικότητα και η ατέλειωτη όρεξή σου για φάρσες.

Οι ευκαιρίες και οι πιθανότητες ανάπτυξης που ανοίγονται μπροστά στα μάτια σου είναι ατελείωτες, και παρόλο που αυτό είναι αλήθεια σε μεγάλο βαθμό, δεν μπορείς πάντα να πιστεύεις ό,τι ακούς.

Δεν έχουν όλοι τη θετική και αισιόδοξη ματιά σου, ούτε την νοητική ωριμότητα να είναι εξίσου ειλικρινείς με εσένα. Αν δεν το ήξερες, τώρα το ξέρεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Advertisement

Ιχθύ, ίσως παρατήρησες ότι είσαι το μόνο ζώδιο του νερού σε αυτήν τη λίστα των εύπιστων ζωδίων. Σε καμία περίπτωση δεν υπονοώ ότι είσαι λιγότερο δεκτικός ή ευαίσθητος από τα άλλα ζώδια του νερού.

Αντίθετα, είσαι υπερβολικά διαισθητικός και ευαίσθητος στο κάθε τι που σε περιβάλλει. Η ενέργεια που εκπέμπεται τόσο από τους ανθρώπους όσο κι από όλο το ζωικό και φυτικό βασίλειο είναι κάτι που κανένας άλλος δεν μπορεί να κατανοήσει σε βάθος, όπως εσύ.

Εντούτοις, η έντονη διαίσθησή σου, η ανιδιοτέλεια και η επιθυμία σου για παγκόσμια ενότητα, μπορεί εύκολα να παρεμποδίσει την λογική σου αντίληψη. Στην πραγματικότητα, ο κυβερνήτης πλανήτης σου, ο Ποσειδώνας, δεν γνωρίζει όρια.

Advertisement

Το να μπορείς να αγνοήσεις και να κατασιγάσεις τους θορύβους, να μείνεις μόνος για να σκεφτείς τα προβλήματά σου, δεν είναι πάντα η πιο εύκολη δουλειά.

Είσαι ευεπηρέαστος στα λόγια και στις πράξεις των άλλων και ευεπίφορος στο να εξαπατηθείς ανά πάσα στιγμή. Παρά ταύτα, στην πραγματική ζωή, αυτό είναι που σε κάνει τόσο ξεχωριστό άτομο.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: