Φρίκη στο Κορωπί: Αυτός είναι ο 20χρονος που ασέλγησε σε 5χρονο κοριτσάκι [Εικόνες]

Φρίκη στο Κορωπί: Αυτός είναι ο 20χρονος που ασέλγησε σε 5χρονο κοριτσάκι [Εικόνες]
Advertisement

Ένας 20χρονος Πακιστανός, είναι το άτομο που ασέλγησε σε ένα παιδί μόλις πέντε ετών σε ιππικό όμιλο του Κορωπίου, με την Ελληνική Αστυνομία να προχωρά στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Ειδικότερα, ο συλληφθέντας που ασέλγησε στο ανήλικο κοριτσάκι ονομάζεται Ali Ihtisham και ήταν εργαζόμενος στον ιππικό όμιλο.

Ο 20χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττική και προφυλακίστηκε αφού πρώτα ομολόγησε την πράξη του.

Advertisement

Σοκάρει η μαρτυρία του παιδιού: Με ακουμπούσε με κάτι από πίσω

«Μαμά με πήρε κάποιος και μου κατέβασε το βρακάκι. Μετά με ακουμπούσε με… κάτι από πίσω» είπε το 5χρονο κορίτσι στην εμβρόντητη μητέρα του.

Το αηδιαστικό περιστατικό ασέλγειας του 5χρονου κοριτσιού καταγράφηκε το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιανουαρίου σε… Ιππικό όμιλο της Ανατολικής Αττικής και απασχόλησε την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Το χρονικό της Φρίκης

Η μητέρα είχε πάει το 5χρονο κορίτσι για μάθημα ιππασίας. Το κοριτσάκι μέχρι να έρθει η σειρά του για το μάθημα πήγε να παίξει με κάποια άλλα ζώα του ιππικού ομίλου. Όταν επέστρεψε είπε στην μητέρα του πως την πήρε κάποιος, της κατέβασε τα εσώρουχα και την ακουμπούσε με… κάτι.

Advertisement

Οι γονείς αμέσως ειδοποίησαν τους αστυνομικούς, οι οποίοι λίγο αργότερα συνέλαβαν τον 20χρονο από το Πακιστάν ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.

Ο ανακριτής διέταξε την προφυλάκιση του, ενώ συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο κατηγορούμενος είχε προβεί σε παρόμοιες πράξεις σε βάρος άλλων ανήλικων κοριτσιών.

Ο 20χρονος βρισκόταν στη χώρα μας έχοντας υποβάλλει αίτημα για διεθνή προστασία. Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το μικρό κορίτσι δεν εντόπισε ίχνη βιασμού αλλά γενετήσιες πράξεις και ασέλγεια. Ωστόσο η κατηγορία για τις περιπτώσεις ανήλικων κάτω των 12 ετών είναι ο βιασμός.

Advertisement

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο ιππικός όμιλος δεν είχε άδεια λειτουργίας και ενημερώθηκαν οι αρμόδιες αρχές.

Η ΕΛΑΣ καλεί όποιον γνωρίζει κάτι για τη δράση του να επικοινωνήσει με τις Αρχές

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιοποίνων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανήλικων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476270 του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: