Μαρτυρίες «φωτιά» από γείτονες του Δημήτρη Λιγνάδη – Ραγδαίες οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση

Advertisement

Σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, γείτονες του Δημήτρη Λιγνάδη αποκαλύπτουν πως άκουγαν φωνές από το διαμέρισμα του ογδόου ορόφου στο Μεταξουργείο.

«Νομίζαμε ότι κάνουν πρόβες. Είναι πολύ λυπηρό» ακούγεται να λέει γειτόνισσα του Δημήτρη Λιγνάδη.

Γυναικά υποστηρίζει πως επιχείρησε να επιτεθεί στην ανήλικη κόρη της

«Μπήκανε μαζί στην πολυκατοικία. Αυτός μένει στον όγδοο εμείς στον πρώτο. Πήρε το ασανσέρ η κόρη μου ανέβηκε με τα πόδια και της βγήκε μπροστά» περιγράφει στην κάμερα του ΣΚΑΪ και συνεχίζει υποστηρίζοντας πως τότε ο Δημήτρης Λιγνάδης επεχείρησε να της «κόψει» τον δρόμο.

Advertisement

Το κορίτσι ήταν τότε 15 ετών. Λίγα χρόνια αργότερα της πρότεινε να πιούνε καφέ για να την… βοηθήσει με τα μαθήματά της!

«Προσπάθησε να πλησιάσει και την κόρη μου […] Είχε ένα θεματάκι στα μαθήματά της. Δεν ξέρω πως το είχε μάθει αυτός. Και την είχε καλέσει για καφέ. Δεν ξέρω αν εννοούσε στο σπίτι» λέει η γυναίκα.

«Έβλεπα κάθε μέρα να μπαινοβγαίνει κόσμο»

Οι ραγδαίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη φαίνεται πως ανοίγουν στόματα στη γειτονιά όπου διέμενε ο ηθοποιός.

Advertisement

«Έβλεπα κάθε μέρα να μπαινοβγαίνει κόσμος. Ανήλικοι μετανάστες. Σχεδόν κάθε μέρα. Όταν χτύπαγαν σε εμένα και τους έλεγαν να φύγουν μου έλεγαν ότι »πάμε στον κ. Λιγνάδη»» περιγράφει γειτόνισσα.

Άλλοι υποστηρίζουν πως έβλεπαν ανήλικους να μπαίνουν στην πολυκατοικία ακόμη και στις 2 τα ξημερώματα.

«Δύο η ώρα τη νύχτα… Τρεις… Πολλά παιδιά! Νύχτα, μεσάνυχτα» αναφέρει κάποιος που υποστηρίζει πως αυτό γινόταν όσα χρόνια μένει εκείνος εκεί. «Τον είδα στην πλατεία. Καθόταν με δύο ανήλικα. Το πολύ 16- 17 ετών!» αναφέρει κάτοικος Μεταξουργείου στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Οι αποκαλύψεις που οδήγησαν στη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη

Μετά τη μήνυση του 40χρονου σήμερα Βασίλη, η εισαγγελία εντόπισε τους μάρτυρες που επικαλέστηκε ο μηνυτής και πήρε καταθέσεις, «δένοντας» την υπόθεση.

Advertisement

Έτσι, πολύ γρήγορα οι εισαγγελείς έφθασαν στο σημείο να έχουν στα χέρια τους όλα τα στοιχεία για να ασκήσουν δίωξη και να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, για το αδίκημα του βιασμού που δεν είχε παραγραφεί.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης κρατείται πλέον στη ΓΑΔΑ με την εισαγγελία να προτάσσει τον κίνδυνο διάπραξης νέων αδικημάτων, ως βασική αιτιολογία για την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στις αρμόδιες αρχές.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: