«Μου αρέσει να ξεφεύγω από τα στερεότυπα, δεν είμαι σαν τους άλλους ηθοποιούς» -Τι είπε ο Λιγνάδης στην ανακρίτρια

«Μου αρέσει να ξεφεύγω από τα στερεότυπα, δεν είμαι σαν τους άλλους ηθοποιούς» -Τι είπε ο Λιγνάδης στην ανακρίτρια
Advertisement

Στο μοτίβο του έγγραφου απολογητικού του υπομνήματος, που θέλει  τις σε βάρος του καταγγελίες για βιασμούς ανηλίκων να είναι προιόν σκευωρίας για να καθαιρεθεί για πολιτικούς λόγους από την θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού θεάτρου,   κινήθηκε και η χθεσινή δια ζώσης απολογία του Δημήτρη Λιγνάδη στην ανακρίτρια.

Για το Δημήτρη Λιγνάδη ο εγκληματικός ζοφος που περιγράφεται στις σε βάρος του μαρτυρίες είναι μια στημμένη υπόθεση άπό το «εργαστήριο» , όπως το αναφέρει το Σωματείου Ελληνων Ηθοποιών, επειδή «βρίσκονται σε ιδεολογική αντίθεση με το πρόσωπο του» λόγω των πολτικών του πεποιθήσεων»  και γιατί δεν του …συγχώρεσαν την αγάπη του για την Πατρίδα .

Advertisement

Οι κακές αυτές προθέσεις λοιπόν του ΣΕΗ βρήκαν κατά τον κατηγορούμενο έρεισμα στο γεγονός ότι αυτός  «δεν είναι σαν τους άλλους ηθοποιούς».

Είπε χαρακτηριστικά στην απολογία του ο Δημήτρης Λιγνάδης:

«Δεν κάνω παρέα μόνο με ανθρώπους του συναφιού μου, μπορώ να κάνω παρέα με ανθρώπους που γνώρισα σε ένα παγκάκι, όπως και μια τρελή που έχω γνωρίσει στο Σύνταγμα, πράγμα που εχει συμβεί».

Ερώτηση ανακρίτριας : Όταν γνωρίζετε κάποιον σε κάποιο παγκάκι θα τον συναντήσετε που;»

Advertisement

Απάντηση Λιγνάδη : «Μπορεί να φύγω από μια παρέα ηθοποιών ,και να πάω να πιω μια μπύρα με κάποιον που κάθεται σε ένα παγκάκι. Μου αρέσει να γνωρίζω κόσμο και να ξεφεύγω από τα στερεότυπα. Αυτό πολλές φορές είναι παρερμηνεύσιμο… Στα γηπεδάκια του Σταθμού Λαρίσης έπαιζα μπάλα, μέχρι πριν από δύο χρόνια με όλους τους αλλοδαπούς»

Σε λίγο κι άλλα αποσπάσματα από την απολογία Λιγνάδη στον ανακριτη…

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: