«Μου έσκισε το σορτς και τον χτύπησα»- Η Δήμητρα Παπαδήμα περιγράφει τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη πάνω στη σκηνή

Advertisement

Την σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε πάνω σε σκηνή περιέγραψε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Θέμα 104,6», η ηθοποιός μίλησε για το νέο της βιβλίο, που έχει αυτοβιογραφικά στοιχεία, αλλά και για τα όσα βίωσε επάνω σε σκηνή. Τότε, όπως είπε η Δήμητρα Παπαδήμα, της έσκισαν ακόμα και σορτς που φορούσε.

«Όλα αυτά τα χρόνια σκύβαμε το κεφάλι και δεν μιλάγαμε και όσοι μιλάγαμε μέναμε χωρίς δουλειά. Βία φοβερή να μένεις χωρίς δουλειά όταν πρέπει να ζήσεις την οικογένεια σου.

Advertisement

Μέσα σε αυτά τα 35 χρόνια έχω δεχτεί πολλές φορές σεξουαλική παρενόχληση… Το νέο μου βιβλίο έχει αυτοβιογραφικά στοιχεία και αναφέρομαι στα όσα πέρασα και με σημάδεψαν. 19 χρονών αντιμετώπισα την πρώτη κρίση πανικού.

Τον εαυτό σου μπορείς με έναν τρόπο να τον ελέγξεις ιδίως όταν γίνεσαι μάνα. Όταν γίνεσαι μάνα μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη η συμπεριφορά σου», είπε η Δήμητρα Παπαδήμα.

«Εγώ μπορώ να φτάσω στα άκρα. Πέρασα ένα γεγονός πάνω στη σκηνή. Ήταν ανήθικο και διεφθαρμένο.

Advertisement

Με κακοποίησαν σεξουαλικά πάνω στη σκηνή αρκετές φορές. Αναγκάστηκα να φοράω σορτς για να το αποφύγω. Έφτασε το σημείο να μου σκίσει το σορτς.

Εκεί αναγκάστηκα να τον χτυπήσω και να φύγω από την παράσταση» είπε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Παπαδήμα και πρόσθεσε: «Δεν έκανα καταγγελία. Πρώτα απ όλα γιατί η κόρη μου ακολουθεί αυτό το επάγγελμα και γιατί δεν έχω στοιχεία. Αυτός ο άνθρωπος είναι γνωστός και μέχρι πρόσφατα δίδασκε σε σχολές».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: