Μητσοτάκης: Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει – Να μας αφυπνίσει η ζωή του αστυνομικού που κινδύνευσε

Advertisement

Για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στη Νέα Σμύρνη, με τον τραυματισμό δύο αστυνομικών, ο ένας εκ των οποίων σοβαρά, τοποθετήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι θλιβερές εικόνες βίας που είδαμε όλοι, απόψε, στην Αθήνα πρέπει να είναι οι τελευταίες. Και η ζωή ενός συμπολίτη μας, του νεαρού αστυνομικού που κινδύνευσε, να μας αφυπνίσει. Αυτές τις στιγμές πρέπει να επικρατήσει απ’ όλους αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία.

Και απευθύνομαι ειδικά στους νέους μας, που είναι προορισμένοι να δημιουργούν. Όχι να καταστρέφουν. Η τυφλή οργή δεν οδηγεί πουθενά» είναι το μήνυμα του πρωθυπουργού για τα σοβαρά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη.

Advertisement

«Δυστυχώς, κάποιοι αγνόησαν τις προειδοποιήσεις μας. Και σε όσους επιχειρούν να σπείρουν το μίσος και το διχασμό στην κοινωνία για να καλύψουν το δικό τους αδιέξοδο, όπως έκαναν και στο παρελθόν, απαντώ το εξής: To βράδυ των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 τόνισα ότι είμαι εδώ για να εγγυηθώ την ενότητα, την ασφάλεια και την ευημερία όλων των Ελλήνων.

Αυτό επαναλαμβάνω και τώρα. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας γυρίσει πίσω» επισήμανε ο κ. Μητσοτάκης.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: