Το ψέμα της Meghan Markle και η αιχμηρή απάντηση της βασίλισσας

Advertisement

Ένα από τα σημεία στη συνέντευξη της Meghan Markle στην Oprah Winfrey ήταν εκείνο όπου η 39χρονη δούκισσα εξήγησε πως σε αντίθεση με ό,τι βλέπουμε στις ταινίες, δεν υπήρξε κανέναν να την καθοδηγήσει στο πώς θα κάνει σωστά την δουλειά της ως πριγκίπισσα και εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

«Σε αντίθεση με ό,τι έχουμε δει σε ταινίες, δεν υπάρχει κάποιο σχολείο για να μάθεις να μιλάς ή να σταυρώνεις τα πόδια σου ή να μάθεις να ζεις σαν royal. Δεν υπήρξε καμία εξάσκηση για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και δεν υπήρξε εξαίρεση για μένα».

Η Markle αποκάλυψε μάλιστα πως ήταν η Sarah Ferguson εκείνη που της έδειξε πώς να σκύψει και να υποκλιθεί μπροστά στη βασίλισσα την πρώτη φορά που επισκέφτηκε το Παλάτι.

Advertisement

Αυτά τα γεγονότα που περιέγραψε η Markle, έσπευσε να διαψεύσει το ίδιο το Παλάτι με πολύ υψηλά ιστάμενη πηγή του.

Στο δημοσίευμα της Page διαρρέεται πως η ίδια η βασίλισσα ζήτησε από μια ομάδα έμπιστων υπαλλήλων της υψηλά στην ιεραρχία του Παλατιού να δείξουν στην Markle ό,τι χρειάστηκε και να την καθοδηγήσουν.

«Υπήρξε μια εξαιρετική ομάδα από έμπειρους υπαλλήλους στο Παλάτι που είχαν σκοπό να την βοηθήσουν. Δυστυχώς εκείνη και ο Harry δεν ήταν διατεθειμένοι να ακούσουν κανένα, κι αυτή είναι η ειλικρινής αλήθεια». Κι όχι μόνο.

Advertisement

Στην πραγματικότητα η Ελισάβετ διέθεσε στη Meghan την πιο έμπιστη σύμβουλό της, τη Samantha Cohen για να την βοηθήσει και να την προετοιμάσει πρακτικά για τον γάμο και την royal ζωή.

Η Cohen έκανε μαθήματα εκμάθησης στο Πρωτόκολλο στην Markle, στις καθημερινές υποχρεώσεις ακόμα και στο διπλωματικό πρωτόκολλο του Παλατιού.

Παρότι η Markle υποστήριξε πως η βασίλισσα της φέρθηκε εξαιρετικά, το ψέμα για την καθοδήγηση και τα μαθήματα ήταν ψέμα.

Κι αυτό η Ελισάβετ δύσκολα θα το συγχωρέσει.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: