ΕΛ.ΑΣ. για τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή: Καταδικαστέα η συμπεριφορά του τροχονόμου – Κατέθεσε ο διανομέας

ΕΛ.ΑΣ. για τροχαίο δυστύχημα έξω από τη Βουλή: Καταδικαστέα η συμπεριφορά του τροχονόμου – Κατέθεσε ο διανομέας
Advertisement

Για το μεγάλο ζήτημα της καταγραφής του τραγικού συμβάντος από κάμερες ασφαλείας, ο εκπρόσωπος της ΕΛ. ΑΣ, Θεόδωρος Χρονόπουλος, επιβεβαιώνει  ότι υπάρχει βιντεοληπτικό υλικο λόγω του σημείου, και ότι έγινε αιμοληψία στον αστυνομικό που οδηγούσε και αναμένονται τα αποτελέσματα.

«Έχει ληφθεί κατάθεση από τον διανομέα που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου στη Βουλή» και με τον οποίο υπήρξε το φραστικό επεισόδιο με τον τροχονόμο που προκάλεσε μαζικές αντιδράσεις. Αυτό δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Θεόδωρος Χρονόπουλος.

Kαταδίκασε, μάλιστα, τη συμπεριφορά του τροχονόμου, η οποία προκάλεσε αρνητική εντύπωση, διαβεβαιώνοντας ότι θα ακολουθηθεί η νόμιμη διαδικασία.

Advertisement

«Σίγουρα δεν αποτυπώνει καλή εικόνα για τη συμπεριφορά του συναδέλφου μου.  Όμως υπάρχουν το τελευταίο διάστημα σειρά υποθέσεων οι οποίες ελέγχονται, υπάρχουν ιδιαίτερα ισχυροί εσωτερικοί μηχανισμοί ελέγχου στην αστυνομία και είναι αυστηροί απέναντι σε συμπεριφορές συναδέλφων που δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους απέναντι στους πολίτες», τόνισε ο κ. Χρονόπουλος.

«Σίγουρα θα κινητοποιηθεί η διαδικασία και για αυτό το συμβάν. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση συγκάλυψης σε τέτοιου είδους θέματα», υπογράμμισε ακόμη.

Πέραν της κατάθεσης του διανομέα έχουν ληφθεί και άλλες καταθέσεις ενώ αναζητείται και ο οδηγός του ταξί που βρισκόταν στο σημείο, προκειμένου να ληφθεί και η δική του κατάθεση, διευκρίνισε ο κ. Χρονόπουλος.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: