ΔΕΝ είναι τρολιά: Η Volkswagen αλλάζει το όνομα της σε Voltswagen στην Αμερική

ΔΕΝ είναι τρολιά: Η Volkswagen αλλάζει το όνομα της σε Voltswagen στην Αμερική
Advertisement

Κι όμως είναι επίσημο, και όχι πρωταπριλιάτικο αστείο, καθώς από 1η Μαΐου, η Volkswagen Αμερικής μετονομάζεται σε Voltswagen Αμερικής.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Voltswagen της Αμερικής, Scott Keogh, δήλωσε σχετικά:

«Μπορεί να αλλάζουμε το K μας για ένα T, αλλά αυτό που δεν αλλάζει είναι η δέσμευση αυτής της μάρκας να κατασκευάζει τα κορυφαία αυτοκίνητα της κατηγορίας για οδηγούς και ανθρώπους παντού. Η ιδέα ενός “λαϊκού αυτοκινήτου” είναι το στοιχείο της ύπαρξής μας.

Advertisement

Έχουμε πει, από την αρχή της μετατόπισης μας σε ένα ηλεκτρικό μέλλον, ότι θα κατασκευάσουμε ηλεκτρικά αυτοκίνητα για εκατομμύρια ανθρώπους, όχι μόνο για τους εκατομμυριούχους.

Αυτή η αλλαγή ονόματος αποτίει φόρο τιμής στο παρελθόν μας ως αυτοκίνητο του λαού, και τη σταθερή μας πεποίθηση ότι το μέλλον μας είναι να είμαστε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο του λαού

Το νέο όνομα της γερμανικής εταιρίας θα αφορά αποκλειστικά της αγορά της Αμερικής, και έχει σαφή αναφορά στο volt, δηλαδή την μονάδα μέτρησης της ηλεκτρικής τάσης.

Το νέο όνομα θα εμφανίζεται στα ηλεκτρικά μοντέλα της Volkswagen, ενώ τα μοντέλα με κινητήρες εσωτερικής καύσης θα διαθέτουν μόνο το λογότυπο VW.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: