Ξενάγησαν τον Φουρθιώτη στη μάντρα με τα θωρακισμένα της ΕΛΑΣ για να επιλέξει αμάξι!

Advertisement

Δεν φαίνεται να έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την “υπουργικού επιπέδου” φρούρηση του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη, με περιπολικά να φρουρούν το σπίτι του, και ομάδα της Διεύθυνσης Επισήμων να τον συνοδεύουν.

Το bloko.gr αποκαλύπτει άλλη μια παράμετρο της υπόθεσης αυτής, η οποία μάλλον δεν θα κλείσει εύκολα και ανώδυνα για την Κατεχάκη.

Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ:

Advertisement

Οι εξελίξεις ντροπή και όνειδος για την υπόθεση φύλαξης του κ. Φουρθιώτη, εγείρουν και απολύτως δικαιολογημένα, γόνιμες αντιδράσεις στο εσωτερικό της αστυνομίας, καθώς πλέον δεν γίνεται ανεκτός ο αυτοευτελισμός της.

Καλά ενημερωμένες πηγές του bloko.gr σημειώνουν πως μετά από σειρά εξώδικων και αναφορών προς την ηγεσία για τους κινδύνους που διατρέχει, ο διαπιστευμένος στο αστυνομικό ρεπορτάζ εκδότης- παρουσιαστής και προαγωγός σύγχρονων ηθών και αξιών για την ανάταση του πνεύματος, πολύ πρόσφατα έγιναν τουλάχιστον δύο ξεναγήσεις του στη μάντρα με τις θωρακισμένες λιμουζίνες του σώματος για να … επιλέξει.

Καμία ωστόσο δεν φάνηκε να ικανοποιεί τα κριτήρια του, δεδομένου ότι σε ένα από τα αιτήματα φέρεται πως σημείωνε το αίτημα “μεταβίβασης” θωρακισμένης mercedes, όπως αυτή που χρησιμοποιεί ο κ. Βενιζέλος!!!

Advertisement

Παράλληλα, προσκόμισε ιατρικές γνωματεύσεις στις οποίες φέρεται να πιστοποιείται πρόβλημα υγείας, το οποίο συνιστά δυσχέρεια οδήγησης από τον ίδιο, με αποτέλεσμα μέσα στη σειρά των αιτημάτων να συμπεριλαμβάνεται και αυτό της υποχρεωτικής οδήγησης του διατιθέμενου αυτοκινήτου από αστυνομικό συνοδό ασφαλείας.

Όλα τα αιτήματα όπως σημειώνεται, έχουν γίνει αποδεκτά, συμπεριλαμβανομένου κι εκείνου της διάθεσης ως μόνιμης προσωπικής ασφάλειας- συνοδείας τεσσάρων αστυνομικών!!!

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: