Το Facebook έκλεισε το λογαριασμό της Ακρίτα και εκείνη γράφει από το προφίλ της μαμάς της

Advertisement

Μετά τον ψηφιακό αποκλεισμό που της επιβλήθηκε για 30 ημέρες από το Facebook η αρθρογράφος επανήλθε δριμύτερη μέσα από άλλο προφίλ.

Μετά τον ψηφιακό αποκλεισμό που της επέβαλε το Facebook για 30 ημέρες η Έλενα Ακρίτα «ξαναχτύπησε», μέσα από άλλο προφίλ, από αυτό της μητέρας της Σύλβας Ακρίτα.

Η γνωστή αρθρογράφος αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της πως «δεν πρόκειται να καταφέρουν να τη φιμώσουν και ότι θα συνεχίσει να γράφει όπως κάνει τόσα χρόνια, όταν λήξει η σχετική απαγόρευση που της επιβλήθηκε».

Advertisement

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα μέσα από το λογαριασμό της μητέρας της

«Είμαι η Έλενα Ακρίτα και σάς γράφω από το προφίλ της μητέρας μου, αφού δεν μπορώ από το δικό μου.

Το μπαν εδώ συνέπεσε με την περίοδο που αρχίζω το σενάριο για το μυθιστόρημα μου «Τα τάπερ της Αλίκης» που θα γίνει ταινία. Χαρά, μεγάλη χαρά έχω γι’ αυτό το γεγονός, τόσο σημαντικό για μένα, τόσο σπουδαίο. Θα ζωντανέψουν στην οθόνη τα παιδιά τα δικά μας η Κοραλία, η Ελένη, η Αλικούλα κι όλοι οι ήρωες που αγαπήσατε.

Advertisement

Τί θα κάνεις με το Facebook με ρωτούν. Τίποτα απαντώ. Δεν σκοπεύω να κάνω απολύτως τίποτα. Ούτε αιτήσεις για αναθεώρηση θα τους στείλω, ούτε δεύτερο προφίλ, ούτε σελίδα, ούτε ομάδα, ούτε τίποτα.

Η φίμωση θα λήξει στο μήνα επάνω και θα επιστρέψω και θα γράφω όπως έγραφα. Δεν θα αλλάξω τίποτα, δεν θα ‘μαζέψω’ τίποτα, δεν θα λειάνω τίποτα. Θα είμαι αυτή που είμαι κι αν δεν τους αρέσω ας με μπλοκάρουν δια βίου.

Μπορούν να με φιμώσουν εδώ. Μόνον εδώ κι αλλού πουθενά. Γράφω στο NEWS 24/7, γράφω τα βιβλία μου, γράφω τα σενάρια μου, γράφω, γράφω και τους γράφω. Από το ψωμί τους δεν τρώω, στη δούλεψη τους δεν ειμαι κι ανάγκη δεν τους έχω.

Advertisement

Στο μεταξύ θέματα τρέχουν και πάνε να τα κουκουλώσουν. Μην τους κάνουμε το χατίρι.

Οι άδειες παραμονής ανηλίκων που βρέθηκαν στου Λιγναδη και η πιθανή εμπλοκή ΜΚΟ.

Η ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο Χριστόφορος Βερναρδάκης για τα σκάνδαλα στο Αρσάκειο και την ‘αδράνεια Μπαμπινιώτη στις καταγγελίες’.

Η ανάθεση 144.000 που έκανε η Σοφία Νικολάου σε εταιρία φάντασμα (αυτή ήταν και η τελευταία μου ανάρτηση πριν με μπαντάρουν).

Η αυτοκτονία του 24χρονου Κουρδου και οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης.

Advertisement

Το τροχαίο του Ιάσονα έξω από τη Βουλή.

Το ‘ευχαριστώ’ για τη στήριξη σας είναι λίγο. Θα ξαναβρεθούμε σύντομα, θα κουβεντιάζουμε ήσυχα κι απλά χωρίς να μασάμε τα λόγια μας.

Είμαστε μαζί, είμαστε πολλοί, στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, καμαρώνουμε ο ένας τον άλλον γιατί αγαπιόμαστε βρε.

Τις αγκαλιές και τα φιλιά μου στους φίλους. Στους άλλους ούτε καλημέρα».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: