Τα 3 ζευγάρια ζωδίων που απαγορεύεται να σμίξουν… για το καλό τους!

Τα 3 ζευγάρια ζωδίων που απαγορεύεται να σμίξουν… για το καλό τους!
Advertisement

Κάποια πρόσωπα, όχι μόνο δεν ταιριάζουν καθόλου μεταξύ τους, αλλά η σχέση τους μπορεί να γίνει εφιάλτης. Ο έρωτάς τους γίνεται «άρρωστος» και ο καθένας βγάζει τον χειρότερό του εαυτό.

Ταυτόχρονα όμως, επειδή ο ένας είναι «εθισμένος» από τον άλλον, δεν αποφασίζουν να χωρίσουν, κάνοντας κακό πρωτίστως στους ίδιους.

Ποια είναι τα 3 ζωδιακά  ζευγάρια θα πρέπει να τους απαγορεύεται να σμίξουν… για το καλό τους;

Advertisement

Παρθένος + Δίδυμος

Η Παρθένος είναι πρακτική και ρεαλίστρια κι οι Δίδυμοι ανάλαφροι και μόνιμα σε κίνηση. Και οι δυο είναι αρκετά έξυπνοι και εκτιμούν τις νοητικές ικανότητες του ατόμου, γι’ αυτό ίσως να τράβηξε αρχικά ο ένας τον άλλον.

Στην πορεία όμως η Παρθένος θα υποφέρει από την αστάθεια, την επιπολαιότητα και την προχειρότητα που θα αντιμετωπίζει ο Δίδυμος κάποια θέματα που γι’ αυτήν είναι ουσιαστικά, ενώ ο Δίδυμος θα εκνευρίζεται με την εμμονή στην λεπτομέρεια και την ακαμψία της Παρθένου να κάνει κάτι εκτός προγράμματος.

Κάπου εκεί θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση και θα είναι ο Δίδυμος που θα βρίσκει ιδιαίτερη ευχαρίστηση να σπάει σε κάθε ευκαιρία τα νεύρα της Παρθένου κι εκείνη να αμύνεται με την κριτική της.

Advertisement

Τοξότης + Καρκίνος

Απλά, αυτό το ζευγάρι δεν έχει τίποτα κοινό και η επαφή του θα πρέπει να είναι στιγμιαία και της μιας βραδιάς γιατί σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θα υποφέρουν.

Ο Τοξότης τρελαίνεται να διερευνά και να γνωρίζει νέες εμπειρίες, ενώ ο Καρκίνος είναι του σπιτιού, εσωστρεφής και πάντα αρνητικός στο οτιδήποτε ξένο ή καινούργιο. Ο Τοξότης θέλει να πειραματιστεί σεξουαλικά και ο Καρκίνος θέλει να συνδεθεί βαθιά, συναισθηματικά.

Και αν στην αρχή λειτούργησε το «τα ετερώνυμα έλκονται», πολύ σύντομα ο Τοξότης θα κάνει του κεφαλιού του, αδιαφορώντας για τον Καρκίνο που μεν σε κάθε ευκαιρία θα τον φορτώνει με ενοχές, όμως στο τέλος θα περάσουν στο «σε πονάω και μου αρέσει», που θα εξαντλήσει και τους δύο.

Advertisement

Λέων + Παρθένος

Ο Λέων ως ζώδιο της Φωτιάς έχει ενθουσιασμό, ταμπεραμέντο αλλά και την ανάγκη να είναι το επίκεντρο, από την άλλη η Παρθένος συνεσταλμένη και μαζεμένη, θεωρεί ότι αν δεν έχεις να επιδείξεις ένα πολύ σημαντικό έργο, τότε κάτσε και φτιάξ’ το και μην περιφέρεσαι κορδώνοντας και επιζητώντας την προσοχή.

Εν τούτοις, την εντυπωσιάζει η αίσθηση υπεροχής και η αυτοπεποίθηση του Λιονταριού, ίσως γιατί η ίδια δεν την έχει κι είναι ο λόγος που την τράβηξε, ενώ ο Λέων ελκύστηκε από την εξυπνάδα ή τις γνώσεις της κι έτσι έσμιξαν.

Ωστόσο, τα καμπανάκια δε θα αργήσουν να ηχήσουν, με τις παρατηρήσεις της Παρθένου που θα γίνονται όλο και πιο συχνές για τα μεγαλεπήβολα και… αστήρικτα πλάνα του Λέοντα, θα τον θεωρεί παγώνι και χωρίς ουσία, ενώ ο τελευταίος θα τη βρίσκει ξενέρωτη, άνοστη και αδιάφορη.

Εκεί είναι που θα αρχίσει το πινγκ πονγκ προσβολών, μπηχτών και τσουχτερών σχολίων μεταξύ τους.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: