Η MEGAλη επιστροφή της «ωραίας Ελένης» και η προσπάθεια της ΕΡΤ να κλείσει τον Καπουτζίδη

Η MEGAλη επιστροφή της «ωραίας Ελένης» και η προσπάθεια της ΕΡΤ να κλείσει τον Καπουτζίδη
Advertisement

Ετσι είναι αυτά. Οσο και να τα προαναγγείλεις, πάντα θα υπάρχει η αίσθηση της έκπληξης. Και η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη, όσο αν ήταν αναμενόμενη, δημιούργησε μια ευχάριστη αναστάτωση στην τηλεοπτική ατμόσφαιρα. Και λογικό.

Είναι πρόσωπο αγαπητό, τηλεοπτικό φαινόμενο, δυναμική και έξυπνη γυναίκα… Γι αυτό και φρόντισε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση να κάνει ένα ποστ και να απευθύνει μήνυμα στον τηλεοπτικό λαό της…

«Ναι! Είναι αλήθεια! Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA! Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι. Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση.

Advertisement

Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια. Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας!

Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία… το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής!
Στο MEGA! 

Όλα αρχίζουν ξανά…

Δεν αποκαλύπτει αν θα παρουσιάσει ανανεωμένη εκπομπή, δεν δίνει λεπτομέρειες για τη συνεργασία, αλλά μοιράζει αγάπη στον κόσμο. Αυτή είναι η δύναμή της, ο κόσμος της. Και φυσικά όχι κάπου τυχαία. Αλλά στο Mega.

Advertisement

Στο κανάλι που από την επόμενη σεζόν, όλα σχεδόν αλλάζουν. Το βαρύ πυροβολικό του σταθμού θα είναι στις οθόνες μας με πέντε τουλάχιστον νέες σειρές με μεγάλα ονόματα και φυσικά με πολλές νέες αφίξεις.

Αραγε θα κλείσουν όλοι όσοι συζητούν; Ο Χάρης Ρώμας θα υπογράψει; Θα έχει συνεργασία και με τη νέα πλατφόρμα του ΑΝΤ1, ο οποίος θα ανακοινώσει από Δευτέρα με την σειρά του τη έλευση του Λοΐζου Ξενόπουλου στο δυναμικό του;

Τον ήθελε και η ΕΡΤ τον Λοΐζο Ξενόπουλο αλλά δεν κατάφερε να μπει σφήνα. Την έφαγε στη στροφή το Μαρούσι. Ομως στην ΕΡΤ προσπαθούν να κλείσουν τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Το νέο σενάριο είναι πολύ δυνατό, είναι κωμωδία και σχεδόν αυτοβιογραφικό με επίκεντρο την σχέση μπαμπά και γιου. Θα δούμε που θα κάτσει η μπίλια γιατί πάλι οι ίδιοι διεκδικούν τον πολυτάλαντο Γιώργο. ΑΝΤ1 και ΕΡΤ μέσω φυσικά του παραγωγού που δεν είναι άλλος από τον Καραγιάννη…

Advertisement

Δεν υπάρχει θέμα Νίκης Λυμπεράκη προς το παρόν στην ΕΡΤ. Οχι στην παρούσα φάση, όχι στα μελλοντικά σχέδια. Η δημοσιογράφος συνεχίζει στο Open μέχρι νεοτέρας αλλά στην Αγία Παρασκευή δεν θέλουν αλλαγές στην ενημέρωση. Οπως πάει, θα πηγαίνει, εκτός απροόπτου.

Και αφήνοντας λίγο το πάρτυ με θέμα “Ελένη is back” πάμε για την κουιζάρα της ημέρας. Ποιοι αυτοπροτάθηκαν σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό για να παρουσιάσουν το πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα; Η απάντηση σηκώνει ένα “Μνήσθητί μου, Κύριε” δυνατό.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: