«Νοσηλεύτηκα για να προστατευτώ -Με καταδιώκει το ότι μπήκα στο ψυχιατρείο»: Ο Λάμπης Λιβιεράτος άνοιξε την καρδιά του

«Νοσηλεύτηκα για να προστατευτώ -Με καταδιώκει το ότι μπήκα στο ψυχιατρείο»: Ο Λάμπης Λιβιεράτος άνοιξε την καρδιά του
Advertisement

Μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ο Λάμπης Λιβιεράτος αποκάλυψε πως ακόμη τον καταδιώκει το γεγονός ότι μπήκε σε ψυχιατρείο.

«Έχω και παιδιά κι όταν γκουγκλάρει κανείς το όνομά μου βγάζει “Λιβιεράτος – ψυχιατρείο”», σημείωσε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως «δεν θέλω να νομίζουν ότι ο πατέρας τους είναι τρελός».

«Υπάρχει αυτό το τεράστιο λάθος της κοινωνίας ότι υπάρχει η σύνδεση του ψυχιατρείου με τους τρελούς, γιατί αποτρέπει ανθρώπους με προβλήματα να ζητούν βοήθεια.

Advertisement

Με τη σωστή βοήθεια ξεπερνάς το πρόβλημα και βγαίνεις πιο δυνατός» υπογράμμισε.

Θέλοντας να δείξει, μάλιστα, το πώς ορισμένοι αντιλαμβάνονται τα ψυχικά νοσήματα, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε πως «στο καρναβάλι στην Κύπρο κάποιος ντύθηκε τρελός κι έγραψε πάνω του “Λιβιεράτος”».

Νοσηλεύτηκα για να προστατευτώ

Η κατάθλιψη του χτύπησε την πόρτα μετά από αρκετές άσχημες συγκυρίες που έτυχαν στον διάβα του, όπως ο θάνατος του αδερφού του.

Στην προσπάθειά του να προστατέψει τον εαυτό του και να αποφορτιστεί από το βαρύ φορτίο συμβουλεύθηκε τους ειδικούς και νοσηλεύθηκε:

Advertisement

«Έχω μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη που πέρασα. Είναι ένα θέμα που δεν πρέπει να φοβόμαστε. Στο ψυχιατρείο μπήκα για να προστατευτώ. Ένιωθα ότι αυτό που συμβαίνει έξω τόσο πολύ με πίεζε και δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω γιατί δεν είχα κάνει τη διεργασία που έπρεπε για να αντιληφθώ τι γίνεται στη ζωή μου».

«Συνέβησαν πολλά μαζεμένα, έχασα τον αδερφό μου, είχα ένα θέμα με τη δουλειά μου και είπα δεν το αντέχω. Μπήκα εκεί, ηρέμησα, πήρα τα φάρμακα που χρειαζόμουν για να ηρεμήσω, έκανα συζητήσεις που έπρεπε. Ένιωθα ότι πρέπει να συνεχίσω τη ζωή μου κυρίως για αυτά τα παιδιά».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: