Θα σου βγει ξινή: Μην επιχειρήσεις επανασύνδεση με αυτά τα 4 ζώδια

Advertisement

Είναι λάθος να δώσεις δεύτερη ευκαιρία (ή και τρίτη) σε ένα από τα παρακάτω ζώδια γιατί το όλο θέμα της επανασύνδεσης θα σας βγει «ξινό» και πολύ πιθανό να σου πέσει βαρύ στο στομάχι για δεύτερη φορά. Καλό θα ήταν να προχωρήσεις στη ζωή σου και να μην επιστρέψεις, από τη στιγμή που χώρισες!

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει αιτία που χώρισες με έναν Ταύρο. Προφανώς είχατε τα προβλήματά σας, τις διαφωνίες κτλ, που σας οδήγησαν στο να δώσετε ένα τέλος.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γυρίσεις πίσω σε έναν Ταύρο, διότι είναι από τα ζώδια που δεν… αλλάζουν. Δεν θα αλλάξει ο χαρακτήρας του, οι συνήθειές του και τα ελαττώματά του. Άρα άδικος κόπος να παλέψεις μια σχέση που ούτως ή άλλως δεν είχε καλή κατάληξη την πρώτη φορά.

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γυρίσεις πίσω σε έναν Κριό. Ο βασικός λόγος είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα έχει κάνει άλλη σχέση. Οι Κριοί γενικά δεν τον κλαίνε για καιρό τον μακαρίτη.

Προχωράνε σε κάτι νέο άμεσα γιατί αυτό τους αναζωογονεί και τους δίνει ενέργεια. Οπότε αν εσύ γυρίσεις πίσω, θα τον βρει σε άλλη αγκαλιά, να περνάει καλά και να έχει ήδη ξεχάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιστροφή σε έναν Σκορπιό ισοδυναμεί με… «αυτοκτονία». Δεν πρέπει να το κάνεις ειδικά αν έχετε χωρίσει με άσχημο τρόπο και φταις εσύ.

Advertisement

Αν τον είχες παρατήσει ή τον αδίκησες ή γενικότερα έχεις κάνει οτιδήποτε για να τον πληγώσεις, θα είναι εγκληματικό να γυρίσεις πίσω, πολύ απλά διότι θα είσαι… «βούτυρο στο ψωμί του».

Θα πάρει την εκδίκηση που τόσο επιθυμεί. Δηλαδή, πρώτα θα πάρει το αίμα του πίσω και μετά θα σε διώξει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος εάν χωρίσει προχωρά άμεσα στην επόμενη σχέση του. Σαν τον Κριό, με την μόνη διαφορά ότι σε περίπτωση που εσύ γυρίσεις, θα σε δεχτεί με ανοιχτές αγκάλες, αλλά θα σας έχει και τις δυο παράλληλα. Γιατί ο Δίδυμος θέλει και την Κοκό και την Κική.

Advertisement

Δεν κάνει διακρίσεις και δεν τον χαλάει το… τρίο. Άσε που μπορεί να υπάρχουν κι άλλες στο κάδρο που εσείς θα αγνοείτε.

Αν δεν θες λοιπόν να είσαι μια από τις πολλές καβάτζες του, άστον στην ησυχία του και κοίτα την ζωή σου και το μέλλον σου.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: