Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Σκέφτομαι να φύγω» -Συγκλονίζει το ημερολόγιο της Καρολάιν

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Σκέφτομαι να φύγω» -Συγκλονίζει το ημερολόγιο της Καρολάιν
Advertisement

Τις δύσκολες ώρες που περνούσε με τον σύζυγο και μετέπειτα δολοφόνο της κατέγραφε στο ημερολόγιό της η Καρολάϊν, πριν τελικά πέσει νεκρή από τα χέρια του ανθρώπου που υποτίθεται ότι την αγαπούσε.

Από το ημερολόγιο φαίνεται καθαρά ότι η πραγματικόητα της σχέσης τους ήταν πολύ διαφορετική από την ειδυλλιακή εικόνα που παρουσίαζε ο δολοφόνος κυρίως στα social media.

Από τη διαρροή ορισμένων (και όχι όλων των) σελίδων του ημερολογίου σε Μέσα Ενημέρωσης, μέσω του διαβιβαστικού των 26 σελίδων που συνέταξαν οι αστυνομικοί για την υπόθεση, για το χρονικό διάστημα από 15.11. 19 έως 2.11.20, προκύπτει η απόγνωση της νεαρής γυναίκας, που σκεφτόταν να ξεφύγει από το γάμο της, παίρνοντας μαζί και το παιδί τους.

Advertisement

Λέγοντας ξανά και ξανά ότι δεν ένιωθε καλά, το θύμα της στυγνής δολοφονίας αφήνει να διαφανεί η εσωτερική της διαμάχη, για την οποία προφανώς δεν έλαβε ποτέ ουσιαστική βοήθεια, αλλά και οι σκέψεις της να βρει καταφύγιο στην αδελφή της.

Και περιγράφοντας τη μάχη που φαίνεται να βίωνε και την αίσθηση που είχε ότι ήταν αβοήθητη αναφέρει σε κάποιο σημείο: «Χθες τσακωθήκαμε με το Μπάμπη γιατί λόγω των ορμονών μου ξέσπασα πάνω του. Του φώναξα, τον χτύπησα και του είπα πως δεν θέλω το μωρό μας.

Δε μιλήσαμε καθόλου για αυτό χθες και σήμερα ξυπνήσαμε καλά, φάγαμε, περάσαμε ωραία αλλά το απόγευμα με ρώτησε για χθες. Δεν είμαι καλά είμαι πολύ στεναχωρημένη, προφανώς δεν θα έκανε ποτέ κακό στο μωρό μου.

Advertisement

Η αγάπη μου για αυτό είναι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο στον κόσμο. Είμαι τόσο επηρεασμένη από τις ορμόνες μου που ο Μπάμπης θα έπρεπε να το ξέρει. Ντρέπομαι να του το πω. Ξέρω ότι θα με στηρίξει αλλά εγώ δεν μπορώ να του το πω.

Δεν είμαι καλά αλλά προσπαθώ για το μωρό μου. Δεν θέλω να νιώθει πως η μαμά του δε το θέλει και δεν το αγαπάει. Τα ορμονικά μου προβλήματα είναι δικά μου. Το ότι επηρεάστηκε ο Μπάμπης αυτό δε σημαίνει ότι αφορά εκείνον».

Ενώ στις 30 Δεκεμβρίου του 2019 σημειώνει στο ημερολόγιο: «Σήμερα τσακώθηκα με το Μπάμπη. Λίγο αφού φάγαμε πρωινό (….) τον χτύπησα τον έβρισα και πήγα στο γραφείο. Όλη μέρα με ρώταγε τι θέλω να φάω.

Advertisement

Δεν έφαγα τίποτα. Είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και δε μπορώ να κοιμηθώ έχω τρομερή ένταση. …Βγήκα στο μπαλκόνι μόνο με τη μπλούζα και έκλαιγα δεν είμαι καλά.».

Η σχέση του ζευγαριού ήταν τόσο τεταμένη μάλιστα, που δεν έλειψαν και οι χειροδικίες.

«Τσακώθηκα με το Μπάμπη ξανά. Αυτή τη φορά πολύ. Τον χτύπησα τον έβρισα και έσπασε τη πόρτα. Το μόνο που ήθελα ήταν να με ρωτήσει αν ήμουν καλά όταν ξύπνησα. Ξύπνησα τόσο αδύναμη και κουρασμένη.

Advertisement

Σκέφτομαι να φύγω. Να πάω στην αδελφή μου, δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω με το Μπάμπη. Τον αγαπάω τόσο που δεν μπορώ να τον αφήσω και ας μου κάνει κακό αυτή η σχέση», γράφει το θύμα της δολοφονίας.

Ήταν 3 Ιουλίου του 2020 όταν η 20χρονη κοπέλα είπε στον 32χρονο καθ ομολογία δολοφόνο της ότι ήθελε να φύγει από το σπίτι: «Σήμερα η μικρή μου έκλεισε ένα μήνα και σήμερα είναι η μέρα που είπα στο Μπάμπη πως θέλω να φύγω από το σπίτι. ….Ένιωθα και νιώθω άθλια.

Μόλις έφυγε για να πάει το χαρτί που μας έστειλαν για μια εξέταση της μικρής άρχισα να ψάχνω σπίτια. Βρήκα ακριβώς αυτό που έψαχνα στο Χαλάνδρι. Όταν γύρισε από το νοσοκομείο (το μωρό το διάστημα εκείνο νοσηλεύονταν) με ρώτησε αν θέλω να χωρίσουμε. Δεν του απάντησα.

Advertisement

Μετά από αρκετά κλάματα και φωνές του είπα πως σκεφτόμουν πριν μείνω έγκυος να τον αφήσω αλλά μετά έμεινα έγκυος, οπότε έμεινα μαζί του για να μη μεγαλώσει η κόρη μου χωρίς τους δυο γονείς του».

Σημειώνεται ότι τα παραπάνω αποτελούν αποσπάσματα που είδαν το φως της δημοσιότητας και προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν η Καρολάιν περιέγραφε και άλλες ζοφερές καταστάσεις που βίωνε στον υποτιθέμενα ειδυλλιακό της γάμο…

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: