Η ιστορία της σκυλίτσας που κρέμασε ο συζυγοκτόνος στα Γλυκά Νερά

Η μικρή Ρόξυ δεν είχε καν συμπληρώσει έναν χρόνο ζωής

Η ιστορία της σκυλίτσας που κρέμασε ο συζυγοκτόνος στα Γλυκά Νερά
Advertisement

Συνεχίζουν να συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά, καθώς ο 32χρονος πιλότος εκτός της δολοφονίας της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν, έπνιξε τον σκύλο της οικογένειας.

Θύμα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, προκειμένου να σκηνοθετήσει τη «ληστεία» που αρχικά υποστήριξε στις αρχές ήταν και ένα σκυλάκι που δεν είχε καν συμπληρώσει έναν χρόνο ζωής.

Η Ρόξυ βρέθηκε κρεμασμένη στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού.

Advertisement

Ολόκληρη η ανακοίνωση του φιλοζωϊκού σωματείου:

Πριν από περίπου οκτώ μήνες, τον Δεκέμβριο του 2020, όταν η Καρολάιν είχε επικοινωνήσει με το φιλοζωικό σωματείο «Η Κοίτη» κι είχε εκφράσει ενδιαφέρον να υιοθετήσει ένα σκυλάκι. Μάλιστα, είχε ζητήσει να της δώσουν ένα κουτάβι, ώστε να μεγαλώσουν μαζί με το νεογέννητο μωράκι τους.

Λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία, το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα ανέφερε πως «η οικογένεια της Caroline ήταν από αυτές που εμείς οι εθελοντές τις θεωρούμε πρότυπα».

Μετά την ομολογία του 32χρονου, το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα δηλώνει συντετριμμένο επειδή η Καρολάιν υιοθέτησε τη Ρόξυ από το Σωματείο μας σε ηλικία 2 μηνών και στη διαδικασία γνωρίσαμε μια ιδιαίτερα φιλόζωη κοπέλα που αγάπησε το κουτάβι και του έδωσε μια ιδιαίτερη θέση στην οικογένειά της.

Advertisement

Τα μέλη του Δ.Σ. του Φιλοζωικού Σωματείου Μαραθώνα «Η Κοίτη» δηλώνουμε την απέραντη θλίψη μας και τον αποτροπιασμό μας για την ομολογία του δράστη της δολοφονίας της Καρολάιν και του κουταβιού της Ρόξυ.

Εκφράζουμε για μια ακόμη φορά τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένειά της και της ευχόμαστε πολύ κουράγιο για να αντέξει τον αδόκητο χαμό της. Η σκέψη μας είναι συνεχώς στην κορούλα της που τόσα άδικα έχασε τη μητρική αγκαλιά.

Είμαστε συντετριμμένοι επειδή η Καρολάιν υιοθέτησε τη Ρόξυ από το Σωματείο μας σε ηλικία 2 μηνών και στη διαδικασία γνωρίσαμε μια ιδιαίτερα φιλόζωη κοπέλα που αγάπησε το κουτάβι και του έδωσε μια ιδιαίτερη θέση στην οικογένειά της.

Για λόγους σεβασμού στη μνήμη της υπέροχης αυτής κοπέλας παρακαλούμε να μην απευθύνεστε σε εμάς για οποιαδήποτε πληροφορία.

Advertisement

Σχετικά με δημοσιεύσεις ή αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα στα οποία (θα) αναφέρεται το Φιλοζωικό Σωματείο Μαραθώνα «Η Κοίτη» θα θέλαμε να κάνουμε γνωστό ότι πέραν της παρούσας και μιας προηγούμενης μας ανάρτησης στo Facebook στην οποία εκφράσαμε τη θλίψη μας μερικές μέρες μετά την αποτρόπαια δολοφονία της Καρολάιν και της Ρόξυ, λοιπές δημοσιεύσεις ή αναρτήσεις δεν προέρχονται από το Σωματείο μας.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: