Γλυκά Νερά: Πρόσωπο «κλειδί» ακυρώνει τη γραμμή του συζυγοκτόνου

Advertisement

Απάντηση στους ισχυρισμούς του 33χρονου συζυγοκτόνου δίνει η γυναίκα που ζει δίπλα από την μοιραία μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, η οποία θεωρείται πρόσωπο κλειδί στη δικογραφία.

Η γυναίκα μίλησε στο Mega και κατέρριψε όσα ανέφερε ο πιλότος. «Λάτρευε τη Λυδία η Καρολάιν, εξαιρετική μαμά ήρεμη πάρα πολύ ήρεμο παιδί. Και φαίνεται ο άνθρωπος και στο παιδάκι του και στα ζώα του», σημείωσε.

Πρόκειται για την γυναίκα που άκουσε τη νύχτα της φρίκης μόνο κάποια βήματα στη σκάλα των γειτόνων της και το κλάμα του σκύλου που βρέθηκε κρεμασμένος.

Advertisement

Δεν άκουσε κανένα θόρυβο νωρίτερα και ο ισχυρισμός από τον καθ’ ομολογία συζυγοκτόνο πως η Καρολάιν είχε χτυπήσει το παιδί της πριν φθάσει εκείνος στο έγκλημα, προκαλεί την έντονη αντίδρασή της.

«Μπορούσε να χτυπήσει αυτή η γυναίκα το παιδί της; Ούτε γι’ αστείο! Εδώ και τα ζωάκια που προσπαθούσαμε να τα βάλουμε για νοσηλεία, κάποια άγρια που θέλουν λίγο μεταχείριση πιο… για να τα βάλεις σε ένα κλουβί κι η Καρολάιν ήταν πάντα με το χάδι ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος τι λέμε τώρα!

Το παιδί της ήταν πάνω απ’ όλα. Και η Καρολάιν παιδί ήταν, 20 χρονών δεν μπορείτε να φανταστείτε αγάπη που είχε για τη Λυδία» τόνισε.

Advertisement

Η γυναίκα μιλούσε καθημερινά με το κορίτσι και είχαν αναπτύξει μια πολύ στενή σχέση. «Πολλές φορές θέλαμε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο και μου έλεγε κοιμάται η Λυδία.

Δηλαδή δεν θα σήκωνε το τηλέφωνο αν κοιμόταν η Λυδία πάνω της. Της το έλεγα “σε θαυμάζω για την ωριμότητα δηλαδή είσαι πολύ πολύ σωστή μαμά”» πρόσθεσε η γειτόνισσα του ζευγαριού.

Σε ό,τι αφορά το εάν βάραινε κάτι την Καρολάιν, η ίδια διευκρινίζει: «Ότι πρόβλημα να έχει ένας άνθρωπος, με τον σύζυγό του, δεν είναι λύση το σκοτώνω η λύση είναι χωρίζω έτσι δεν είναι; Καταλάβατε τι εννοώ».

Advertisement

Σε κάποιες συναντήσεις τους ήταν παρών και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Αναφέρει μόνο πως ήταν διαφορετικοί άνθρωποι.

«Ήταν πιο κλειστός χαρακτήρας, ήταν διαφορετικός δεν ήταν τόσο ανοιχτός χαρακτήρας όπως ήταν η Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν ένα παιδί έξω καρδιά!» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: