Η τρυφερότητα ενός σκύλου: Φωτογράφος απαθανατίζει τη γιαγιά του με το αγαπημένο της κατοικίδιο

Μια σειρά από εικόνες που συμπυκνώνουν όλη την αγάπη, την αφοσίωση, τις στιγμές γαλήνης που απολαμβάνουμε με ένα τετράποδο

Advertisement

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αποτίσουμε φόρο τιμής στον παππού και τη γιαγιά μας, αλλά ένας Ιάπωνας φωτογράφος με το καλλιτεχνικό όνομα YASUTO επέλεξε να το κάνει πρωτότυπα, απαθανατίζοντας την γιαγιά του μαζί με το αγαπημένο της κατοικίδιο.

Ο νεαρός άντρας έχει ανεβάσει στον ομώνυμο λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από εικόνες που συμπυκνώνουν όλη την αγάπη, την αφοσίωση, τις στιγμές γαλήνης που απολαμβάνουμε με έναν σκύλο.

Ιδιαίτερα σε ανθρώπους που υποφέρουν από μοναξιά, όπως συμβαίνει συχνά με άτομα της τρίτης ηλικίας, η παρουσία ενός ζώου μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια και για την ψυχική αλλά και για τη σωματική υγεία τους.

Advertisement

Σύμφωνα με ένα σχετικό ρεπορτάζ στο Mymodernmet.com, όταν πέθανε ο παππούς του YASUTO ο φωτογράφος μετάνιωσε που δεν είχε προλάβει να τον φωτογραφίσει περισσότερο.

Έτσι σε μια προσπάθεια εξιλέωσης άρχισε να καταγράφει στιγμιότυπα της γιαγιάς του μαζί με το σκυλάκι της, Fuku-chan, το οποίο ανήκει στη φυλή Σίμπα Ίνου, φημισμένη για την αφοσίωσή της.

Μπροστά από ολάνθιστους θάμνους, πάνω από τη ραπτομηχανή της ή σε ένα παγκάκι, σε όλες τις σκηνές η γιαγιά του YASUTO απολαμβάνει τη συντροφιά του καλύτερού της τετράποδου φίλου.

Δείτε στιγμιότυπα που απαθανάτισε ο YASUTO:

Advertisement

Advertisement

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: