Δεύτερο ιδιόχειρο σημείωμα από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός» – Πώς τον εντόπισαν οι φίλοι του

Advertisement

Η έρευνα για το τι οδήγησε τον Σταύρο Δογιάκη στην αυτοκτονία, όπως υποστηρίζεται και στην ιατροδικαστική έκθεση, συνεχίζεται, ενώ νέα στοιχεία έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο 53χρονος ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» άφησε ένα δεύτερο σημείωμα όπου ζητά συγγνώμη από τον αδερφό του γιατί τον στεναχώρησε.

Στο πρώτο που άφησε μέσα στο σπίτι, αναφέρει ότι τα αφήνει όλα στον αδερφό του, ενώ δίπλα υπήρχε και ένα κουτί με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που κατασχέθηκε.

Advertisement

Τα δύο σημειώματα σε συνδυασμό με μαρτυρίες φίλων του, είναι στοιχεία που αναλύουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που θέλουν να εξακριβώσουν τι ήταν αυτό που επηρέασε καθοριστικά τη ζωή του Σταύρου Δογιάκη και τον έκανε να πάρει την απόφαση να τερματίσει με τον τραγικό αυτό τρόπο τη ζωή του.

Ένα σημαντικό στοιχείο που αποκάλυψε ο Σωτήρης Σκάντζικας, φίλος του Σταύρου Δογιάκη, είναι πως την τελευταία εβδομάδα φάνηκε κάτι να απασχολεί.

«Μίλησα με δύο φίλους του που είχαν επικοινωνήσει πρόσφατα μαζί του και μου είπαν ότι φαινόταν την τελευταία εβδομάδα προβληματισμένος (…) Για μας τους (φίλους) ήταν ένας κεραυνός εν αιθρία δεν μπορούμε να το «χωνέψουμε» ακόμα.

Advertisement

Ένα ακόμα πράγμα που παραξενεύει είναι πως ο Σταύρος είχε τεράστια αγάπη για τη μητέρα του. Έχοντας αυτό στο μυαλό, με προβληματίζει το γεγονός πως έφτασε στην αυτοκτονία. Τώρα περιμένουμε να αποφανθεί η Αστυνομία» λέει καταλήγοντας ο φίλος του.

Πώς τον εντόπισαν οι φίλοι του

Η αναζήτηση του Σταύρου Δογιάκη, είχε ξεκινήσει μόλις υπήρξαν ενδείξεις εξαφάνισης. Μάλιστα φίλοι του είχαν δημιουργήσει κλειστή ομάδα στο Facebook, και αναζητούσαν τα ίχνη του.

Μια κοπέλα, μέλος της ομάδας αναζήτησης, το απόγευμα της Τρίτης, 22 Ιουνίου, εντόπισε το αυτοκίνητό του, κοντά στον εκκλησάκι του Αϊ Γιάννη στα Γλυκά Νερά και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Advertisement

Τα μέλη της ομάδας έφτασαν στο σημείο, και εντόπισαν σε απόσταση 200 μέτρων από το Smart, νεκρό τον επιχειρηματία.

Αμέσως ενημέρωσαν την Αστυνομία. Ο χώρος αποκλείστηκε και ερευνήθηκε από εξειδικευμένο προσωπικό της Αστυνομίας.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: