Θεσσαλονίκη: Πανικός με τα γυρίσματα της ταινίας του Μπαντέρας – Όλοι θέλουν να γίνουν κομπάρσοι

Θεσσαλονίκη: Πανικός με τα γυρίσματα της ταινίας του Μπαντέρας – Όλοι θέλουν να γίνουν κομπάρσοι
Advertisement

Όλα είναι έτοιμα για να αρχίσουν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας στη Θεσσαλονίκη.

Τα σκηνικά έχουν στηθεί στην ανατολική πλευρά της πόλης και όλοι πλέον περιμένουν τον πρωταγωνιστή της ταινίας «Baracunda», τον Αντόνιο Μπαντέρας να φτάσει στην πόλη.

Επικρατεί ένας οργασμός, με την παραγωγή να κάνει κάστινγκ για κομπάρσους να νοικιάζει μηχανήματα για τις λήψεις ενώ οι τεχνικοί τελειώνουν το στήσιμο των σκηνικών.

Advertisement

Η Παραγωγή της ταινίας αναμένεται να αγγίξει τα δέκα εκατομμύρια δολάρια.

Ο διευθυντής παραγωγής Δημήτρης Καμπάς εξηγεί: «Έχουμε κάθε είδους προσφορές για τα γυρίσματα, υπάρχουν χώροι τέχνης, εστίασης, αθλητισμού, υποδομές, υπηρεσίες μεταφοράς, ό,τι μπορεί κανείς να σκεφτεί που φτάνουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της παραγωγής καθημερινά. Δεν έχει σταματήσει, δεν έχει ούτε κοπάσει λεπτό το ενδιαφέρον της πόλης για την ταινία.»

Οι επαγγελματίες εστίασης στην πόλη στέλνουν καθημερινά τα εδέσματα τους στα στούντιο για την εξυπηρέτηση των αναγκών της ταινίας. Και ο κ. Καμπάς συνεχίζει:

Advertisement

«Μας έχουν ζητήσει ηλεκτρονικές διευθύνσεις ώστε να καταθέσουν προσφορά για το φαγητό και την τροφοδοσία αναρίθμητες εταιρείες. Ευγενικά, έχουμε εξηγήσει πως -μέχρι στιγμής- έχει καλυφθεί αυτή η ανάγκη, μαθαίνουμε όμως πως τελικά το… σουβλάκι της Θεσσαλονίκης και άλλα εδέσματα “έφτασαν” στην Αθήνα»

Η πόλη θα μετατραπεί σε ένα Μαϊάμι και ο απλός κόσμος κάνει ουρά προκειμένου να συμμετάσχει στην ταινία σαν κομπάρσος. Μάλιστα δεν είναι μόνο ανώνυμοι πολίτες αλλά και πολλοί επώνυμοι Θεσσαλονικείς.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: