Το πανέξυπνο κόλπο ενός μπάρμαν για να «σώσει» δύο κοπέλες από έναν ενοχλητικό τύπο

Με ένα πανέξυπνο κόλπο ένας μπάρμαν στη Φλόριντα απάλλαξε δύο κοπέλες από έναν ενοχλητικό τύπο κι εκείνες για να τον ευχαριστήσουν τον έκαναν viral στο διαδίκτυο

Το πανέξυπνο κόλπο ενός μπάρμαν για να «σώσει» δύο κοπέλες από έναν ενοχλητικό τύπο
Advertisement

Ενας μπάρμαν στη Φλόριντα των ΗΠΑ απολαμβάνει τιμές… ήρωα μετά το έξυπνο κόλπο του που έσωσε δύο κοπέλες από έναν ενοχλητικό τύπο.

Συγκεκριμένα, viral έχει γίνει στο διαδίκτυο η φωτογραφία που πόσταραν οι κοπέλες με τον μπάρμαν Max Gutierrez και την απόδειξη που τις έσωσε! Τι συνέβη;

Η Trinity Allie και η φίλη της απολάμβαναν ένα ποτό σε ένα μπαρ στην Τάμπα της Φλόριντα στις ΗΠΑ, όταν ένας άντρας δίπλα τους άρχισε να τις ενοχλεί με όχι και τόσο φιλικό τρόπο.

Advertisement

Η συμπεριφορά του γινόταν ολοένα και πιο επιθετική και ενοχλητική με αποτέλεσμα να αντιληφθεί ο μπάρμαν ότι κάτι συμβαίνει.

Τότε ο Max Gutierrez είχε την εξής φαεινή ιδέα. Εγραψε σε ένα χαρτί στο πινακάκι που είναι για τον λογαριασμό όπου απευθυνόμενος στις κοπέλες έλεγε: «Αν αυτός ο τύπος σας ενοχλεί, βάλε την αλογοουρά σου στον άλλο ώμο και θα τον διώξω. Μου δίνει στα νεύρα». Έτσι και έγινε…

Η κοπέλα έκανε την κίνηση που την «δασκάλεψε» ο μπάρμαν κι εκείνος αμέσως πήγε στον άντρα και του είπε: «Πρέπει να αφήσεις ήσυχα αυτά τα κορίτσια. Σου είπαν ότι δεν ενδιαφέρονται».

Advertisement

Ο τύπος του απάντησε πως «αυτό ήταν λίγο επιθετικό» και ο μπάρμαν του είπε: «Εσύ είσαι, οπότε φύγε από δω».

Τα κορίτσια για να τον ευχαριστήσουν του ζήτησαν να ποζάρει με την ψεύτικη απόδειξη και την δημοσίευσαν στα social media με τα σχόλια να είναι διθυραμβικά για τον πανέξυπνο μπάρμαν.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: