«Διαρκώς μεγαλώνει, αλήθεια λέω»: Η Σάλμα Χάγιεκ εξηγεί τι συμβαίνει με το στήθος της

Advertisement

Όταν η ζωή σου δίνει ένα πλούσιο στήθος, πού να το φανταστείς ότι θα πρέπει να εξηγήσεις πως είναι αληθινό! Τουλάχιστον, αυτό ισχύει στην περίπτωση της Σάλμα Χάγιεκ.

Η διάσημη, χυμώδης ηθοποιός μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για το στήθος της λέγοντας πως είναι αληθινό και πώς κατανοεί γιατί οι θαυμαστές της μπορεί να φαντάζονται ότι δεν είναι δικό της.

«Πολλοί άνθρωποι είπαν ότι έβαλα στήθος. Δεν τους κατηγορώ. Το στήθος μου ήταν μικρότερο. Το ίδιο και το υπόλοιπο σώμα μου» δήλωσε η 54χρονη Σάλμα Χάγιεκ χθες στην εκπομπή «Red Table Talk» της Τζάντα Πινκέτ Σμιθ.

Πού οφείλεται η αύξηση του στήθους της

Advertisement

Τόνισε όμως ότι η αύξηση του στήθους της ήταν φυσική εξηγώντας ότι μεγάλωσε κατά τη διάρκεια αλλαγών στη ζωή της, όπως η εγκυμοσύνη, η εμμηνόπαυση αλλά και η αύξηση βάρους.

«Σε μερικές γυναίκες, μικραίνει. Αλλά υπάρχουν μερικές γυναίκες όπου όταν παίρνεις βάρος, το στήθος σου μεγαλώνει, σε μερικές άλλες όταν κάνεις παιδιά και θηλάζεις, χωρίς να επιστρέφει στο προηγούμενο μέγεθος ενώ υπάρχουν και μερικές περιπτώσεις όπως όταν βρίσκεσαι σε εμμηνόπαυση, που μεγαλώνουν ξανά» είπε.

«Απλώς τυχαίνει να είμαι μία από αυτές τις γυναίκες που συνέβη σε κάθε τους βήμα. Όταν πήρα βάρος, όταν έμεινα έγκυος και τώρα που είμαι στην εμμηνόπαυση».

Advertisement

Κι ενώ το στήθος της «συνέχιζε να μεγαλώνει», όπως είπε, είναι οδυνηρό. «Πολλά, πολλά μεγέθη. Και η πλάτη μου υπέφερε πραγματικά από αυτό. Και δεν μιλάει πολύς κόσμος για όλο αυτό».

Όπως είπε, ενώ οι εξάψεις και η συναισθηματική ένταση της εμμηνόπαυσης συζητούνται συχνά, η ανάπτυξη του στήθους της εξέπληξε.

«Θα σου πω τι δεν σου λένε. Τα βυζιά σου μεγαλώνουν – πολύ» είπε η Σάλμα Χάγιεκ, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε ένα πρότζεκτ για το HBO Max, όπου θα μιλά για το στήθος της εμμηνόπαυσης.

Advertisement

Υπενθυμίζεται ότι η Σάλμα Χάγιεκ είναι πάντα πολύ ειλικρινής και μάλιστα πρόσφατα μίλησε για τις φήμες πως παντρεύτηκε το σύζυγό της -τον δισεκατομμυριούχο Ανρί Πινό – για τα λεφτά του, λέγοντας πως 15 χρόνια μετά τον γάμο τους, εξακολουθούν να είναι πολύ ερωτευμένοι.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: