Γλυκά Νερά: Η μητέρα της Κάρολαϊν έδινε στο ζευγάρι 1.000 ευρώ το μήνα οικονομική ενίσχυση

Γλυκά Νερά: Η μητέρα της Κάρολαϊν έδινε στο ζευγάρι 1.000 ευρώ το μήνα οικονομική ενίσχυση
Advertisement

Στην εκπομπή «ΣΚ Παρέα» μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Χαρμάνης. Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιμέλεια του παιδιού της Καρολάιν κα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ενώ αποκάλυψε πως η οικογένεια της Καρολάιν βοηθούσε οικονομικά το ζευγάρι.

Όσα δήλωσε στην εκπομπή ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος

Το πρωί της Δευτέρας 28 Ιουνίου, αναμένεται να εκδοθεί η διάταξη της Εισαγγελέως Ανηλίκων για την ανάθεση της προσωρινής επιμέλειας του παιδιού της Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Να σημειωθεί πως η απόφαση για την οριστική επιμέλεια αναμένεται να βγει το φθινόπωρο.

Advertisement

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Χαρμάνης, μίλησε το Σάββατο 26 Ιουνίου στην εκπομπή “ΣΚ Παρέα”.

Όπως τόνισε, είναι «τεχνικά αδύνατο» αυτό που ζήτησε η οικογένεια του δράστη, δηλαδή συνεπιμέλεια και το παιδί να ζει τους έξι χειμερινούς μήνες μαζί τους στην Αθήνα και τους υπόλοιπους έξι στην Αλόννησο.

Πρόσθεσε επίσης, πως θα παίξει μεγάλο ρόλο το περιβάλλον όπου θα ζήσει το παιδί και ποιο είναι το συμφέρον του, παρά η οικονομική επιφάνεια των οικογενειών.

Advertisement

Μάλιστα, ο κ. Χαρμάνης αποκάλυψε πως η οικογένεια της Καρολάιν βοηθούσε οικονομικά το ζευγάρι, δίνοντάς τους ενίσχυση 1.000 € το μήνα, ενώ πλήρωσαν και την αξία του οικοπέδου που αγόρασαν.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως: «Θα εκπλήξω κι εσάς όπως εξέπληξα και την κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων. Να σας πω ότι η μητέρα της Καρολάιν έδινε χίλια ευρώ το μήνα ενίσχυση οικογενειακού εισοδήματος και η μητέρα της Καρολάιν είναι αυτή που πλήρωσε την αξία του οικοπέδου».

Πρόσθεσε επίσης, πως η κοινωνική λειτουργός έκρινε το περιβάλλον στην Αλόννησο άριστο μετά από την αυτοψία της.

Advertisement

Καταλήγοντας, ο δικηγόρος είπε: «Στη δε Αλόννησο, (το μωρό) θα είναι η Καρολάιν προσωποποιημένη και καταλαβαίνετε με τι στοργή θα το αγκαλιάσουν…

Ακόμα και ο δήμαρχος της Αλοννήσου με πήρε τηλέφωνο και μου λέει ‘’πως θα γίνει να έρθει το παιδί στην Αλόννησο. Το περιμένουμε πως και πως όλη η κοινωνία’’».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: